Koristiš Tinder ili to planiraš? Pročitaj ovo! Plus popis gdje još upoznati zgodne žene

Era pandemije sve nas je istjerala iz kafića, teretana i naših uobičajenih “zona” gdje smo testirali ulete i snimali žene. Cijela se dejting priča preselila online i nikad zapravo nije bilo lakše upoznati curu i popričati s njom, a sve iz udobnosti svog kauča gdje trenutno čohaš jaja i trusiš fini Heineken.

Usput joj nabaciš koji smajlić, pričaš kako si upravo čitao Dostojevskog i filozofiraš o smislu života. Ne vidi tvoju nervozu, ne vidi da sereš i lupaš u prazno, ne vidi ništa, osim slova na ekranu, one fotke gdje si spletom okolnosti ispao civiliziran i smajlića koje ciljano lansiraš kad misliš da vam je razgovor stao.

I sve je to super, ali koja god da je platforma za dejtanje u pitanju, neka pravila trebaš znati. I ne, to što je ona tamo ne znači zapravo ništa. Možda traži frajera za stalno, možda ju interesira samo “Netflix & chill” i to jednokratno, možda ni sama ne zna što želi a možda su u šumi.

Najgore pretpostavke i zajebi:

Ima Tinder profil – tu je zbog sexa.

Neki baner

Gle možda i je, ali ako to nije striktno naglasila okani se forsiranja. Zainteresirana žena često će sama pokazati u kom smjeru želi da ide taj vaš novosklepani virtualni odnos. Ne forsaj i ne bacaj jeftine fore. Zamisli da ste uživo u klubu. Da li bi provali istu stvar face to face? Ako ne bi, bolje preskoči.

Bok kak si”, nije ulet, to je tragikomedija

Pretpostavimo da je ona (bar na svojim fotkama) jako dobra riba, uz to ima neki simpa opis i rado bi s njom razmjenio koju a još se rađe povaljao par puta, e pa onda zaboravi na ovaj očaj od uleta. “Bok kak si” je za totalne luzere kojima je u školi pas pojeo zadaću, ako nas pratiš? To je ta razina debilane. Ako nemaš što reći, probaj s: “Bok, malo sam zujio kroz profile i ti si mi baš zapela za oko 😉 ” i nećeš fulati, jednostavno je, simpatično i ne forsira baš ništa. Ako si joj imalo ugodan oku rado će odgovoriti.

P.s. “uu baš si dobra riba i baš bi te po***o” također spadaju na ZABORAVI listu.

Tinder je sex app

Ne. Tinder je djeting app, kojeg svatko koristi onako kako mu se više sviđa. Pristupiti mu s idejom da služi jedino i isključivo za upoznavanje nekog za one night stand i još svakoj ribi uletavati s istom spikom je recept za katastrofu. Iako u manjoj mjeri, ljudima i dalje služi za upoznavanje nekog zanimljivog, pa kud ih priča odvede. 😉

Lažni profil ili slike nekog drugog lika

NE.

Zar zbilja trebamo objašnjavati zašto?

Tinder
Photo by Dainis Graveris on Unsplash

Kojih još appova ima?

Ako si aktivno u politici traženja nekog za “što god” nemoj se ograničiti samo na Tinder. Tu su još i Badoo, Two, Facebook dejting, Hinge (app za one koji traže vezu), PlentyOfFish i ženama omiljeni Bumble, jer tamo ipak vode glavnu riječ.

Tu je još i diljem planete popularni OkCupid, a kod nas je još uvijek popularna i dobra stara “Iskrica”.

Za svakog ponešto, mogli bismo zaključiti. Iako je Tinder vjerojatno najpopularniji i najjednostavniji u pronalaženju nekog za ONS, ne treba odbaciti ni druge opcije, što na toj platformi, što na ostalima koje smo naveli.

U svakom slučaju, sretno!

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed