Stiže nam 11.11. – Anđeoski broj koji najavljuje novi početak

Studeni je uvijek poseban mjesec jer sadrži vibraciju broja 11. Broj 11 u numerologiji ima gotovo isto značenje kao i jedan, ali s udvostručenom i povećanom snagom. U numerologiji, 11 je glavni broj, povezan s višim područjima, božanskim i duhovnim buđenjima. Predstavlja dolazak u potpunu usklađenost s vašim istinskim i najvišim ja.

Broj 11 također je naš podsjetnik da, iako se činimo odvojenim pojedincima, zapravo smo svi povezani i dio veće cjeline. To se vidi u dvaput ponovljenom broju 1 i činjenici da kada se znamenke zbroje, 11 nam daje 2, što je viša oktava – božanska moć povezivanja. Svi mi zajedno smo Univerzum koji se izražavamo kao ljudi i dok svi imamo svoje putove, također smo povezani i na ovom putovanju zajedno.

Označava novi početak

Broj 11 povezan je s višim područjima. Čak i sam broj 11 izgleda kao dva stupa ili dva portala između ovoga i onoga svijeta. Broj 11 označava novi početak, otvaranje novim znanjima i inicijaciju.

Neki baner

Mnogi duhovni vođe i iscjelitelji zagovaraju da upravo skup brojeva s 11 predstavlja poruku Svemira koja nas podsjeća na našu iskonsku povezanost i usklađenost sa Zemljom i s pravim putem naše Duše. Ovaj numerološki niz događa se da nas podsjeti na sinkronicitet između unutarnje svijesti i vanjskog svijeta.

Cijeli studeni/novembar možemo koristiti više vibracije i lakše pristupiti božanskim carstvima. Možemo pronaći veći napredak kroz meditaciju, provođenje vremena u prirodi, vođenje dnevnika i fokusiranje na zahvalnost.

11. studeni je moćno vrijeme da promijenite svoj život, postavite namjere ili dublje kopate kako biste otkrili istinu. Nova buđenja, nove informacije i nove razine prosvjetljenja – sve je to moguće na ovaj dan. Otvorite srce i zaželite dobrodošlicu vibracijama novih početaka.

12. studeni ima brojčani kod 1111, koji je broj moći u astrologiji, a također i anđeoski broj. Ako postoji nešto što želite manifestirati ili želja koju želite poželjeti, ovo je dan da odredite svoje namjere!

Broj 1111 – anđeoski broj

Broj 1111 nazivaju anđeoskim brojem koji označava naše “duhovno buđenje”. Odlučnost, samouvjerenost, hrabrost i prodornost samo su neke od karakteristika koje se vežu uz broj 1. Ovo je broj spiritualnog buđenja i označava jačanje svijesti.

Ovaj nas broj, a pogotovo kada se pojavljuje u nizovima, potiče da razmislimo o novim mogućnostima, početcima i projektima te vizualiziramo pozitivan ishod.

Brojčani niz 1111 može nam poslužiti kao podsjetnik da budemo prisutni i pošaljemo iscjeljujuće namjere za više dobro svih živih bića. Ovaj brojčani niz poručuje: „Neka vaše misli budu pozitivne, jer se one u istom trenu manifestiraju u vanjskom svijetu. Fokusirajte se na svoje želje umjesto na strahove; na mogućnosti umjesto na prepreke”.

1111 kao Božanska ruka pomoći

Broj 1111 često ukazuje na božansku pomoć te nas podsjeća da imamo snagu ostvariti ono što želimo. Predstavlja stvaranje, vodstvo i manifestaciju, to je dinamičan brojevni niz velikog potencijala.

1111 povećava našu sposobnost stvaranja i ostavljanja traga na tapiseriji koja je cijeli život. To također ukazuje da smo u potpunom skladu i usklađenosti s cijelom prirodom. Iz ovog stanja usklađenosti postaje nam lakše osjećati se utemeljeno i povezano s našim životom ovdje na Zemlji, ali i s mudrošću viših sfera.

Sam 11. studeni ima veliki potencijal u svijetu sinkroniciteta pa ako želite da se nešto ostvari u vašem životu, pokušajte to ostvariti baš na taj dan. Ubrzajte sve ono što trebate napraviti da bi se stvari same posložile i ostvarile.

Dvije 11-ice općenito nose veliki potencijal za okretanje prema sebi, radu na duhovnom i mentalnom rastu i duhovnom i mentalnom čišćenju. Na današnji dan puno ćete učinkovitije moći razumjeti uzroke svojih problema i pronaći rješenja. Izražena je intuicija i dobar je dan za rad na važnim projektima.

Na ovaj dan imate priliku stvoriti sjajnu viziju svoje budućnosti. Zato osmislite cilj koji u punoj mjeri izražava ono što želite stvoriti u životu!

Otvorite svoje srce

11. studeni također je izuzetno snažan dan za otvaranje srca i jačanje energije vašeg srčanog polja. Ako se osjećate blokirano kada su u pitanju stvari srca ili ako se borite da se povežete sa željom svog srca, postavite namjeru i zamolite svoje anđele i vodiče da vam pomognu u otpuštanju svih blokova koji više nisu potrebni.

Tijekom dana pokušajte svjesno držati svoje srce otvorenim i u vibraciji ljubavi, razumijevanja, oprosta i suosjećanja, posebno prema sebi! Ovo je također snažan dan za molitvu, ritualni rad, ali i za djelovanje.

Razmislite o nečemu što želite stvoriti i privući u svoj život. Ne postoji ispravno ili pogrešno kada je u pitanju vaša namjera, samo je pokušajte izraziti na pozitivan način.

Zapitajte se – što je potrebno mom tijelu, što treba mom umu, mojoj duši? I budite mirni dok čekate da se pojavi odgovor. Slušanje je moćan alat, stoga posebno ovog dana budite sigurni da slušate i svoj unutarnji i vanjski svijet, jer tko zna koje poruke i uvide možete primiti!

Ostanite otvoreni, sve što vam dolazi je za vaše najviše dobro. Čak ako se pojave i teške situacije pokušajte razumjeti zašto vam se to događa, što trebate uočiti i naučiti iz te situacije.

atma

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed