Zašto mnoge žene uporno padaju na kretene?

Iz nekog još uvijek neznanog razloga, žene u velikoj mjeri još uvijek padaju na loše tipove, takozvane frajere. I to je u redu ako si ti jedan takav “frajer”, ali budimo realni, većina nas nije. Većina nas ne završi dobro dok lovi u mutnom.

S druge strane često nam se dešava da nas privuče žena koju nikako ne možemo pročitati i za koju uvijek imamo dojam da ju privlače samo playeri. Ako je u tvom slučaju u pitanju igračica, teško ćeš je pročitati jer žene koje “znaju znanje” najopasnije su živuće oružje. Međutim, ako nije riječ o tome, možda ti pomogne naš mali presjek mogućih razloga zbog kojih ona pada na loše tipove i ti ju, barem zasad, ne zanimaš.

Postoje mnoga istraživanja na tu temu, ali sve se svodi na par krucijalnih točki, a mi donosimo kratak popis najvažnijih.

Ona je u životnoj fazi kad ne zna što želi

Neki baner

I dobro, možda je iza nje loša veza, razvod, razočaranje. Možda još uvijek eksperimentira ili jednostavno nije za vezu? Kako bilo, više joj odgovara neki tip s kojim se može zabavljati, povremeno seksati i živjeti svoj život bez obaveza i stresa. S obzirom na to da i sami često prolazimo takve faze, jedino što možemo je poštovati njen odabir.

Ona voli izazove

Vrlo je jednostavno, nije joj zanimljivo ono što je sigurno i lako dostupno. Žena je to koja zna što želi i spremna se za to boriti. Vremena plahih djeva koje čekaju da mi im uletimo su odavno prošla. Žene su danas lovci i neke u toj ulozi naprosto uživaju. S druge strane posve je moguće da je ona jednostavno žena koja ne zna prepoznati playera i ulazi u takve odnose jer joj fali samopouzdanja. On će je odvesti u krevet i nakon toga nestati brzinom svjetlosti a ona će ostati razočarana s tisuću upitnika iznad glave. S vremenom će joj odabir takvih tipova dosaditi i počet će primjećivati normalne tipove. Ako te baš jako zanima jedna takva žena jedino što možeš je imati strpljenja s njom.

Prevrtljiva je (čitaj povrijeđena) a ti si rezerva

Imaš osjećaj da joj se sviđaš barem 3 dana u tjednu, sve ostalo vrijeme dobivaš od nje nejasne signale i više ne znaš da li krenuti, pokušati ili jednostavno precrtati tu priču i nastaviti sa životom? Kao i prva dama s našeg popisa, čini se kao da loše tipove bira samo kako bi bila u sigurnoj zoni, tamo gdje nema emotivnih povreda.

I to zato, što još vuče emotivne repove. Možda je povrijeđena a možda ima emocije prema nekom drugom ali s tim drugim ne ide onako kako bi ona htjela, pa tebe drži na lajni kako bi imala rezervu. Iako je to pojava inače specifična za muškarce, žene sve češće rade istu stvar, ili dok još raščišćavaju neku situaciju ili zato što se ne mogu odlučiti između više opcija. Jedino što možeš je odlučiti da nećeš biti ničija igračka i okrenuti se u suprotnom smjeru. Ako joj je stalo, potražit će te. 😉

sexy tattooed woman pulling panties
Photo by RON JACOB LEONADOR on Pexels.com

Vjeruje da ne može bolje i da bolji tipovi ne postoje

Društvo je djelomično krivo za ove stavove, jer nameće tu figuru ultimativnog bad boya kao nešto poželjno, kao imperativ. Proizlazi to iz patrijarhalnog odgoja u kojem je žena slaba, podčinjena, često domaćica, a on snagator koji uzdržava familiju i taj položaj mu daje pravo da bude hard core seronja i nasilnik. Mnoge žene zbog odgoja i odrastanja uz slabu majku i nasilnog oca stječu svoj stav o muškarcima i viđenje odnosa kao patnju i trpljenje, pa kroz život i traže takve muškarce koji im potvrđuju da drugačije ne može biti. Nažalost, samo vrijeme i duboke društvene promjene u načinu razmišljanja i ophođenju prema ženama mogu riješiti ove probleme. A mi sami možemo tu pripomoći jedino poštujući žene i njihove izbore, čak i kad nam se oni ne sviđaju.

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed