Svijet zaljubljenika u dva kotača oduševljen je s BANDIT9 JAEGER-om

Što se tiče vrhunskih mašina, momci iz Bandit9-a su iznad konkurencije, prema našem skromnom mišljenju. Kao dokaz za ovo, upravo su objavili novog, nevjerojatnog Jaegera, u suradnji s Royal Enfieldom i, ako volite svoje vožnje na dva kotača i želite i estetski uživati u njima, ne tražite dalje! – piše the Coolector.

S obzirom na najavu i hvalospjeve, bili smo primorani baciti oko. I moramo priznati da smo impresionirani!

Tvorci tvrde – radi se o visokotehnološkom čudu!

Neki baner

Bandit9 Jaeger Motorbike is essentially a sci-fi body kit kažu te nadodaju kako je stručno komponiran s motociklom Royal Enfield Continental GT 650. Ovo je njihov treći motcikl po mjeri izrađen u suradnji s Royal Enfieldom. Obilježava još jednu ručno izrađenu, ultra ograničenu, svemirsku gradnju nadahnutu svemirskom radionicom iz Ho Chi Minh Citya u Vijetnamu.

Tvorci kažu da im je trebalo šest mjeseci kako bi sve posloži točno onako kako su zamislili i da je ova mašina spoj starog i novog, te kao takva odraz vrhunskog dizajna, moderne tehnologije ali i ljepote, luksuza, brzine i mekoće na asfaltu na koje su ljubitelji ovog brenda navikli.

Bacimo oko u galeriju!

www.thecoolector.com
BANDIT9 JAEGER
www.thecoolector.com

Sviđa nam se elegancija, snaga kojom zrači ali i neki osjećaj lakoće zbog kojeg je dojam da će sretnici koji će uživati u vožnjama s njim, doslovno sljubiti s cestom i kliziti kroz zavoje.

Nema što, ovo je motocikl stvoren za ljude sa stilom koji znaju uživati u otvorenoj cesti.

Mišljenja? Dojmovi? Očekujemo ih s nestrpljenjem!

Neki baner
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.