Žene i pokloni – kako je razveseliti sitnicom a ne pogriješiti?

Žene su nekako uvijek snalažljivije kad su u pitanju pokloni i korisne sitnice koje će pokloniti prijateljicama, mami, rođakinji ili sestri. Snalažljive su čak i kad treba birati poklone za braću i partnere, ali kad je situacija obrnuta i vi morate odabrati poklone za njih, stvari se kompliciraju. Jesu li žene komplicirane ili je zapravo teško pogoditi što žele?

Možda je lakše ako ju dobro poznajete, ako je riječ o vašoj majci, sestri ili dugogodišnjoj partnerici, ali kada se radi o djevojci koju poznajete nekoliko tjedana ili kad vam se čini da nema što ona zapravo sama sebi već nije kupila onda stvari postaju komplicirane.

Žene i pokloni

Što pokloniti kada želite da je darak simpatičan a ne želite je prestrašiti nečim skupim? Možda želite da to bude sitnica koja će ju oraspoložiti ili želite simpatičan poklon za njen rođendan?

Neki baner

Možete uvijek probati s provjerenim stvarima poput knjiga ili komada nakita, ali ako se ne radi o vama bliskoj osobi i ako je to tek odnos u začetcima, onda bi bilo dobro pokloniti nešto praktično, korisno a opet vrijedno. Osobito ako se radi o last minut kupnji!

Kozmetika je uvijek dobar odabir, ali ne bilo koja!

Djevojci koju tek upoznajete nemojte kupovati ništa iz dekorativnog asortimana. Prije svega lako ćete se pogubiti između pojmova poput bronzera i iluminatora, a i postoji velika vjerojatnost da ona te proizvode ne koristi ili ćete pogriješiti njen tip kože!

Mnogo bolja sugestija je kvalitetna kozmetika za njegu.

Započnimo s parfemima. Nije ih lako odabrati jer ukusi su različiti, stoga trebamo malo razmišljati „Outside the box“.

Žene i pokloni

Predložit ćemo vam parfem koji nije samo parfem već je i divan proizvod za njegu kože. Nešto novo, jednostavno a veoma ljupko što vaša djevojka može koristiti i za dnevnu i noćnu njegu, a opet poklon koji je prigodan i za majku, sestru ili kolegicu! Poklon je šarmantan, govori da ste si dali truda i da ste razmišljali o njoj, stoga Luxea Parfumirana esencija može biti vaš mali saveznik za rođendane, godišnjice ili spontane znakove pažnje.

Ako želite poklon upotpuniti i darovati svojoj prijateljici ili djevojci zaista dašak glamura, možete se odlučiti i za Golden beauty set koji već sadrži Parfumiranu esenciju te je upotpunjen sjajnom Zlatnom maskom za lice, te suhim uljem.

Žene i pokloni

Ovaj set joj poručuje – za mene si božica i zaslužuješ samo najbolje.

Ako tražite poklon za majku ili sestru, zgodnije će biti pokloniti nešto od prirodne kozmetike kojoj su sve žene danas više sklone. Stoga preporučujemo „Moja Oaza poklon set“ koji obuhvaća njegujuću kremu za lice i balzam za usne u prigodnom pakiranju.

Žene i pokloni

Žene se vole njegovati a budimo iskreni i vi volite kad su žene u vašem okruženju njegovane i sretne. Mali ženski rituali uređivanja i uljepšavanja imaju više smisla kada znaju da primjećujete i podržavate njihov trud. Uostalom tko ne voli male znakove pažnje?

Ako uz ove sjajne proizvode poklonite i mali buket cvijeća ili njenu omiljenu čokoladu, bit će najveća sretnica na svijetu.

Znam o čemu pričam, ipak sam žena. 😉

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed