Vrati stvari na pravo mjesto

Nije da svima već nije jasno, da su muškarci postali je**na stranka u svijetu koji preuzimaju žene! Problem je u tome što one hoće zidati, popravljati aute, voziti avione i brodove, trpaju se biti vojnikinje, mornarice i rudarice! Samo nek jedna čuje da nešto nije za žene, eto ih deset da dokažu da mogu i hoće. Govorilo se nekad da birtije nisu mjesta za žene, eto ih danas već pune kafiće i cugaju kao spužve!

Kad se sve to zbroji i oduzme, nastaje manjak poslova za muškarce jer one ne prepuštaju ništa od svojih poslova, a preuzimaju vaše!

Ne znam što će biti od vas u budućnosti?!

Neki baner

Da one barem dozvole vama da peglate, kad već žele i mogu same zidati. Kad bi barem pustile da pranje podova i usisavanje bude muški zadatak, kad već vole sjediti po kafićima poslije posla! Nego ne daju ništa, ništa! Ustaju u cik zore i kao široko pojasni internet, pokriju sva područja same!

Svijet naglavačke

Često pomislim da sam sretna što sam žensko, jer da sam slučajno muško, ja bi se bojala tih sposobnih i u svemu uspješnih žena!

To gura život ispred sebe i rješava sve prepreke kao amfibija! Problemima bude naprosto drago što ih se rješava kao od šale! Nekad su žene poslije poroda trebale oporavak koji je trajao danima, danas se oporave za 15 minuta i pucaju od ponosa zbog toga!

Nekad su čekale dok dođe muž doma i popravi struju, danas imaju svoj komplet alata i same rješavaju kućne kvarove. Nekad su strpljivo čekale muža da zajedno naprave dijete, danas odu u banku sperme i odaberu si kakvo žele dijete.

I što ćete sad vi?

One samo ponavljaju “pusti, ja ću” i “makni se”, a u isto vrijeme se žale što sve moraju same! Ne dozvoljavaju da ponesete teške vrećice umjesto njih, a umiru za snažnim mačo muškarcima! Nisam jednom čula gdje govore “da mi je naći muškarca uz kojeg mogu biti žensko”, ali već u drugoj rečenici s iskrom ponosa u glasu govore ” ja sam sama zidala, sama cijepala drva, sama popravljala krov i sama se brinem za djecu, jer ovaj moj nije za to”!

Vrati stvari
Photo by MAX LIBERTINE on Unsplash

Ozbiljno sam zabrinuta!

Ne znam što će na kraju biti od vas muškaraca?!

Hoćete se izboriti da vam se ne pačaju u vaše muške stvari ili ćete rep među noge, pa pobjeći negdje na planinu i osnovati geto?

Realno, ova sadašnja situacija je za vas bolje jer one sve naprave i za sve se pobrinu, a vi samo postojite. No one su sve više nadrkane i frustrirane, pa sve jedna po jedna na kraju poželi živjeti sama!

Ako one tako nastave, ipak ćete morati sami sebi kuhati, pospremati, prati podove, peglati robu, peći kolače, morat ćete naučiti što je pamuk, a što sintetika i koja je razlika između pocinčane rajngle i tavice s non stick premazom! Zato, možda da ipak razmislite i krenete u borbu za vraćanje muških poslova muškarcima?!

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed