Što‌ ‌kupiti‌ ‌ženi‌ ‌za‌ ‌Božić‌ ‌

Žene ponekad mogu djelovati zbunjujuće – osobito kada su u pitanju pokloni. Pitaš ju što želi za Božić, ona kaže ništa, a poslije se ljuti što joj nisi ništa kupio. Eh, da, dragi moji. Morat ću vas razočarati. Ništa u ovome slučaju ne znači „ništa“. Ništa znači sve, samo ne „ništa“. Ako ti žena kaže da ne želi ništa za poklon, to samo znači da joj je možda nezgodno da ti daje sugestije. No, to ne znači da ne očekuje poklon. Sasvim suprotno, to znači da se ne  smiješ pojaviti bez poklona. Postavlja se pitanje: što kupiti ženi za Božić?  

Zašto žene nisu direktne po pitanju poklona

Sve žene žele poklon za Božić ili za bilo koji drugi blagdan. Čak i one koje se glasno opiru ideji darivanja – žele poklon. Pa zašto onda nisu direktne? Zašto ne kažu što žele?

U većini slučajeva, žene očekuju od muškarca da osmisli nešto lijepo, maštovito… Očekuju neko lijepo iznenađenje! I ako ne dobiju ništa, razočarat će se – osobito ako su se potrudile da vam nabave sjajan poklon. A vi dragi moji, ne želite razočarati ženu na Božić, rođendan ili u bilo koje vrijeme kada se očekuju pokloni. Vjerujte mi. Da, ona želi poklon za Božić. I točka. No, što kupiti ženi za Božić? Što ona želi, a što ne želi?

Neki baner

Sada kada smo razjasnili da se ne smijete pojaviti bez poklona – idemo vidjeti što biste trebali ili što ne biste trebali kupiti ženi za Božić. Sve naravno ovisi o tome koliko ju poznajete i koje su vam financijske mogućnosti. U početku to mogu biti i zanimljive sitnice, a u kasnijim fazama veze možete joj kupiti i nešto posebnije.

Što ne kupiti ženi za Božić

Kako bih vam olakšala kupovinu poklona, idemo prvo vidjeti koje poklone trebate izbjegavati:

  1. Kinder jaje u slatkoj šalici – dragi muškarci, molim vas da zaboravite na Kinder jaja u šalici osim ako niste u prvom razredu srednje škole. Ako želite poklon u šalici – to mogu biti Victoria Secret tange ili pak crveni ruž. Prva varijanta prolazi samo kod tinejdžera. 
  2. Maslinovo i bućino ulje – ovo je poklon koji je jedna moja prijateljica dobila od muškarca nakon godinu dana veze i moram vam reći da nije bila oduševljena. To je ok poklon ako oboje imate preko 60 godina i živite na odvojenim adresama. Inače ne. To se ne poklanja ženi s kojom ste u ljubavnom odnosu. I točka.
  3. Mikser za kolače – domišljato, ali ne prolazi. Mikser joj kupite samo i isključivo ako vam je izričito rekla da želi mikser. Inače ne. Na tavu za grill niti ne pomišljajte, ali ozbiljno. 
  4. Slatku svijeću ili sapun – nikad mi nisu bili jasni pokloni u obliku svijeće i sapuna. Ne isprobavajte. Nije ni slatko ni šarmantno.
  5. Pošalicu umjesto poklona (ili jedno veliko ništa) – ovo je apsolutno zabranjeno ako ne želite biti u nemilosti za blagdane 😀 

Sada kada smo definirali što je „apsolutni ne“ za po pitanju darivanja, idemo vidjeti koje su dobre ideje za poklon – što kupiti ženi za Božić. 

Što‌ ‌kupiti‌ ‌ženi‌ ‌za‌ ‌Božić‌ ‌

Što kupiti ženi za Božić 

Dragi muškarci, nemojte misliti da je dobar poklon isključivo onaj skupocjeni. Dobar poklon može biti nešto što je uistinu fora, zanimljivo, šarmantno, korisno… Zato je važno da imate prave smjernice. 

Evo što kupiti ženi za Božić:

  1. Seksi spavaćicu (super poklon u bilo kojoj fazi veze).
  2. Njezine omiljene praline (odličan poklon ako se znate tek kratko vrijeme)
  3. Parfem (saznajte koje mirise voli) ili paket mirisnih kupki i losiona. 
  4. Naušnice, ogrlicu ili narukvicu (srebrne ili zlatne).
  5. Knjigu koju već dugo želi pročitati ili paket mojih hit knjiga za žene na Super Božićnom popustu s kojima ćete ju garantirano oboriti s nogu! 😊

Dakako, uvijek je najbolje da vam ona kaže što želi, no ako vam ne kaže – s ovim poklonima nećete pogriješiti. Možete ih i kombinirati. Kako god da bilo, ne pomišljajte na to da se pojavite praznih ruku. OK? 😀 

Prilika da se iskažeš kao muškarac

Žene obožavaju pažljive muškarce, bilo na početku veze, u dugoj vezi ili u braku. Poklon nije prilika da ona nešto od tebe dobije, nego tvoja prilika da se iskažeš kao muškarac. Zašto tu priliku propustiti? 

Ne želiš da ona čeznutljivo sluša priče od svoje prijateljice koja je dobila onu prekrasnu ogrlicu od dečka ili od muža. Ti želiš da se ona pohvali s tobom i da joj sve žene zavide. I ponavljam, to ne mora biti nešto skupocjeno. Poklonom pokazuješ da ju poznaješ, cijeniš, voliš – i da si se potrudio oko nje. Imaj to na umu i ne propusti priliku da u njenim očima zasjaš kao domišljat, sposoban, sjajan alfa muškarac!

Dragi moji, za kraj, želim vam sve najbolje za blagdane, i početak jedne nove uspješne, sjajne 2022.godine!

Nastavak slijedi u idućoj kolumni, a do tada vam šaljem jedan veliki pozdrav!

Vaša Nelly

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed