#MisterChef: Metropol salata, kremasto i slasno

Ova salata sprema se brzo i jednostavno i definitivno će postati kraljica vašeg stola. Odličan je izbor za svaku proslavu, savršeno ide uz pečenje, ali i kao predjelo!

Sastojci:

  • 2 mala poriluka
  • 4 kuhana jaja
  • 4 srednja krumpira
  • 1 žlica senfa
  • 200 g kiselog vrhnja
  • 100 g majoneze
  • 4 stabljike mladog luka

Priprema:

Neki baner

Poriluk dobro operite i narežite na kolutiće i blanširajte oko 5 minuta u vrućoj vodi, izvadite žlicom za cjediljku i prelijte hladnom vodom.

Krumpir oguliti pa narezati na kockice i skuhati (može i cijeli krumpir skuhati pa ga oguliti i narezati na kockice) u slanoj vodi.

I jaja stavite kuhati, kada su kuhana ohladite ih i ogulite, te narežite na kockice. Operite luk i narežite ga na krugove. Dodajte senf, majonezu, kiselo vrhnje, sol i papar, sve lagano promiješajte i ostavite da se dobro ohladi.

Stil

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed