Kome će ljeto donijeti obilje?

Tijekom ljeta 2022. godine povoljan položaj planeta mnogima će donijeti financijsku sreću. To ne znači da ćete samo moći sjediti i čekati, ali će vam biti lakše iskoristiti svoje šanse. Pojedini znakovi imat će malo više sreće od drugih, provjerite jeste li među njima!

Bik, Vaga i Ribe

Ova tri znaka zodijaka su grupirani zajedno jer njima vlada Venera, koja će ovog ljeta biti u prilično povoljnoj poziciji – sve do 11. kolovoza/avgusta, kada prelazi u znak Lava.

Osim ljubavlju, Venera upravlja i sferom odnosa. Ona u velikoj mjeri određuje koliko ćemo biti snažni, aktivni i spremni pomaknuti granice kako bismo ostvarili svoje ciljeve.

Neki baner

To znači da će Bik, Vaga i Ribe imati veliku sreću u onim područjima u kojima se morate stalno kretati, napredovati.

Ljeto će biti povoljan period za sve vrste intelektualnog rada. Venera će vam dati snagu da ostanete produktivni i da ostvarite prihode.

Venera ne voli pohlepne ljude, tako da Vaga i Ribe, kao izuzetno velikodušni ljudi neće imati problema, ali Bik bi mogao. Bikovi moraju obuzdati svoju želju da sve uzmu za sebe.

Ako nauče dijeliti korisne informacije s drugima i pomažu, onda će sigurno biti nagrađeni za to.

Vodenjak, Djevica, Blizanci

Ovim znakovima vlada Merkur, koji će biti izuzetno pozitivan i jak, naročito nakon perioda retrogradnosti.

Zbog dobrog položaja planeta, predstavnici ova tri horoskopska znaka mogu računati na nove izvore prihoda, na uspješne kupovine, na brz uspjeh i dobre ideje.

Također, predstavnici ovih Znakova mogu pokrenuti vlastiti posao, jer je dobro vrijeme da se uloži u nekretnine.

sensa.mondo

Neki baner