Ulazimo u eru terminatora: Realistični sex botovi osvajaju svijet

Robotika ide korak dalje i predstavlja novu generaciju sex botova! Pojačani AI sustavima, postaju zabavna zamjena za stvarne osobe, no ne dolaze po cijeni prihvatljivoj širokim masama već onima dubljih džepova.

Shenzhen Atall Intelligent Robot Technology predstavlja jednog od vodećih kineskih brendova za stvaranje robota opremljenih umjetnom inteligencijom. – piše Muški Magazin.rs

Foto: 9gag.com

Između različitih proizvoda ove kompanije nalaze se brojni AI roboti, a najprodavaniji su seks modeli Imana Emma. Multifunkcionalna mašina povezana je na internet putem Android operativnog sistema i posjeduje visoke simulacije mogućnosti.

Neki baner

Ovi seks roboti posjeduju mekanu i elastičnu kožu kreiranu od termoplastičnog elastomer materijala, TPE, s nešto nižim sadržajem ulja i bez mirisa. Temperatura ovih modela podešena je tako da uvijek bude oko 37 stupnjeva Celzijusa, kako bi podsjećala na ljudsku.

Foto: 9gag.com

Sigurnosni problemi riješeni su sistemima protiv požara, električnih udara i mjerama namijenjenim sprečavanju eksplozija. Dodavanje tjelesnih senzora učinilo je ove mašine još sličnijim ljudima. Međutim, ova autentičnost ne dolazi za sitne novce, jer se Emma putem mreže prodaje po cijeni od oko 3.136 dolara, sa svojom grupom kupaca od koje većina ima između četrdeset i pedeset godina. Većina klijenata kompanije dolazi iz Europe i SAD.

Foto: 9gag.com

Na Bliskom Istoku vlada velik interes za seks robote također, ali njihov uvoz u ove zemlje gotovo je nemoguć i prije svega zabranjen regularnim kanalima. Slična situacija je s Brazilom, Čileom i Argentinom, zajedno sa Rusijom i Filipinima, gdje je uvoz ovakvih modela veoma problematičan.

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed