Stiže retrogradni Uran: Spremite se za najljepši period u godini!

Vrijeme je da otvorimo um za neke nove stvari i događaje. Od 19.8. povoljan period za sve nas, a naročito pogodan će biti za 4 znaka Zodijaka! Provjerite jeste li među njima!

19. kolovoza, Uran kreće retrogradnim hodom i tako će biti sve do siječnja/januara 2022. godine. Iako smo navikli da nam retrogradni planeti donose samo komplikacije, ovog puta to nije slučaj. Ovaj astro period je znatno povoljniji za sve nas.

Retrogradni Uran je tu da nam pomogne u procesuiranju životnih promjena i nadogradnji na inovativnije načine razmišljanja.

Neki baner

Uran je planet buđenja, inovacija i naglih promjena. Ako ste doživjeli neke neočekivane pomake ili spoznaje kada je riječ o poslu, ljubavi i stvarima koje cijenite tijekom protekle godine, ova retrogradnost traži od nas da počnemo integrirati ove promjene umjesto da im se odupiremo.

Vrijeme je da otvorimo um za neke nove stvari i događaje. Od 19. kolovoza/avgusta kreće povoljan period za sve nas, a naročito pogodan će biti za ova 4 znaka:

Bik

Kao pragmatičan zemaljski znak, cijenite stabilnost i predvidljivost čvrste rutine.

Ali s obzirom da će Uran unijeti svoju pobunjeničku iskru u vaš znak, ovaj retrogradni val će vam pomoći da se opustite.

Radite na tome da svesrdno prihvatite svoju autentičnost, čak i ako to znači kršenje nekih pravila i izlazak iz uobičajenog okvira.

Blizanci

Blizanci, ova retrogradnost osvjetljava vašu duhovnu stranu, zato ostavite vremena da mirno sjednete uz intuitivne poruke koje primate.

Obratite posebnu pažnju na teme svojih snova i ostanite otvoreni za psihičke vizije – jer može doći do neočekivanih spoznaja koje vam dolaze kroz suptilno područje vaše podsvijesti.

Ekstra vrijeme samo sa sebe može vašoj duši dati prostora za istraživanje.

Djevica

Kao zemljani znak, poznati ste po tome što ste praktični – ali ovaj retrogradni period traži od vas da riskirate i budete otvoreni za isprobavanje novih stvari, čak i ako vas to odvede s utabanog puta.

U procesu ste povezivanja s jedinstvenim interesima i razvijanja sistema uvjerenja pa ostanite otvoreni za spontanost.

Putovanje u posljednji čas bi moglo biti upravo ono što vam je potrebno da pronađete svoj mir.

Jarac

Jarci, usred ste super kreativno nabijenog perioda stoga pazite na bljeskove i munje inspiracije.

Ova retrogradnost nudi vam priliku da ponovo pogledate prošle ideje i pronađete načine da ih inovativno primijenite u budućnosti.

Ova energija otvorenog uma može se preliti i u vaš ljubavni život pa tražite nove ljude i tražite romantiku na neobičnim mjestima.

stil

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed