Greške koje biste trebali izbjeći ako želite osvojiti ženu

Svi rade greške u koracima. I žene i muškarci. Danas ćemo govoriti o tome što vi dragi moji, možete učiniti kako biste osvojili ženu koja vam se sviđa. Prije svega trebate biti svjesni onih malih nesvjesnih grešaka u koracima koji vas neće odvesti u smjeru u kojem biste željeli. Valja znati što žene uistinu vole, a što ne vole, što ih privlači, a što odbija. Uostalom, nije li bolje znati, nego lutati? Idemo vidjeti koje su to greške koje biste trebali izbjeći ako želite osvojiti ženu.

Za prvi dojam često nemamo drugu priliku

Da, svima se to dogodilo barem jednom u životu. Činila se zainteresirana, a onda je jednostavno zahladila. Kao da je uvijek nešto ispred tebe – obaveze, obitelj, prijatelji, pas, mačka, kupovina, izvanredne situacije… Uvijek se nešto dogodi ili nađe na putu kada biste trebali izaći na sljedeću kavu. I upravo zato se postavlja pitanje – kako je bilo na prethodnoj kavi? 

Za prvi dojam često ne dobijemo drugu priliku. Zato je važno znati kako ostaviti dobar dojam u samom početku i kako izbjeći one korake koji vas ne vode do sljedećeg spoja.

Dosadni razgovori i neugodna tišina

Neki baner

Spoj nije intervju i nije razgovor sa sestrom i majkom. Na spoju bi trebalo izbjegavati teške teme, kao što je stanje u državi, religija, politika, vijesti… Da, možda si imao loš dan, ali potrudi se da na prvome spoju bude uzbudljivo. Pitaj ju što voli, u čemu uživa, što ju čini sretnom. Reci joj da je lijepa, ako joj nemaš što drugo reći. 

Žena želi čudi da je lijepa, to ju neće odbiti. Odbit će ju ako ne zna da li ti je uopće privlačna. Nijedna žena se ne želi osjećati kao rođakinja na spoju.

To isto tako ne znači da trebaš srljati sa seksualnim temama. Za to je na prvom spoju doista prerano (osim ako je seks i tebi i njoj jedini cilj).

Budi direktan, ali fin

No dobro, gdje je zlatna sredina? Kako joj pokazati da ti se sviđa, a da ne ispadneš nasrtljiv? Budi direktan, ali fin. Otvoreno joj reci da ti se sviđa i da ti je privlačna i to je to. Primi ju za ruku, prigrli ju oko struka. Budi suptilan, ali hrabar. 

Žene vole muškarce koji znaju što žele i koji se to ne boje pokazati. Ne vole muškarce koji su nepristojni, nasrtljivi ili dosadni. Vole muškarce koji preuzimaju inicijativu. 

Vicomat

Da, znam. Kada ne znate o čemu bi pričali, često dobro dođu dobri stari vicevi. I ok je ispričati jedan, ali tu moramo stati. Inače postaješ vicomat. A žene se ne zaljubljuju u simpatične muškarce koji ne prestaju pričati viceve. Na taj način ćeš joj postati simpatični prijatelj s kojim ubija vrijeme onda kada joj je dosadno. 

Ako želiš ulaznicu za friend zonu počni pričati viceve bez prestanka. Vrlo brzo ćeš postati onaj simpatični Vicko koji nikad ne postaje dečko. 

Dragi moji, greške koje biste trebali izbjeći ako želite osvojiti ženu često su toliko očite, a niste toga niti svjesni. U najboljoj namjeri često ne ostavljate dobar dojam, barem ne dojam privlačnog muškarca.

Žene vole muškarce koji imaju smisao za humor, ali koji ne forsiraju ulogu dežurnog zabavljača. Oni najtalentiraniji komičari nemaju potrebe pričati stotine viceva jer humor je naprosto dio njihove osobnosti. Suprotno tome, sve što je isforsirano, nije privlačno.

Greške koje biste trebali izbjeći,  Kako izaći iz friend zone?, Što zapravo znači njezina ljutnja?

Ne pričaj o drugim ženama

Ovo je jedna od najčešćih grešaka koje muškarci čine kako bi zadivili ženu koja im se sviđa. Pohvaliti se s nekom ženom iz prošlosti koju ste poznavali ili s kojom ste imali nešto više od prijateljstva, ima efekta samo pred prijateljima. S druge strane, ako ženi s kojom ste bili na spoju pričate o tome kako ste bili s missicama i manekenkama, postići ćete kontraefekt. 

Uvijek se sjetim prijatelja koji je davno hodao s bivšom missicom. Iako veza nije uspjela, volio se pohvaliti pred novim ženama da mu je bivša bila miss. To ne samo da nije impresioniralo žene s kojima je izlazio, već ih je i odbilo.

Žena s kojom si na spoju ne želi slušati o drugim ženama. Nju ne zanima koliko je neka druga žena lijepa, zanima ju koliko je ona lijepa. Takve spike će ju potaknuti samo da razmišlja da li ti je ona dovoljno privlačna i što uopće radiš na tome spoju? I može pomisliti da si površan jer ističeš važnost fizičkog izgleda.

Zato dragi muškarci, budite pametni. Morate razlikovati razgovore s muškim prijateljima i sa ženama koje vam se sviđaju. Inače ćete lako sabotirati šanse kod te super žene kod koje ste imali priliku iz snova.

Žene nisu toliko komplicirane

Ne, žene nisu toliko komplicirane. Ne traže čuda, ne traže savršene muškarce. Ne traže visoke ljepotane isklesanog tijela. Ljepota je dakako prednost, ali nije presudna. Većina ljudi na ovome svijetu ionako spada u ljude prosječnog izgleda. Oni rijetki pojedinci koji izgledaju savršeno po svim mjerilima imaju veliku prednost na ljubavnim tržištu, ali to ne znači da je fizički izgled dovoljan za sreću. Stoga, ne zamarajte se s onim što nemate. Na vama je da se potrudite ostaviti najbolji dojam. Poanta priče jest:

Pristojni muškarci, kavaliri nikada neće izaći iz mode. To su muškarci koji će ženi otvoriti vrata, pridržati kaput. To su muškarci koji će nazvati ženu i prvi i drugi i treći put, muškarci koji se ne boje preuzeti inicijativu. To su muškarci koji će doći po ženu kada ju žele izvesti na spoj (makar i pješice ako ne postoji drugi način). Žene nisu tako komplicirane. Žene samo žele lijep tretman, a muškarci koji to razumiju, imaju najviše sreće na ljubavnom polju. 

Nastavak slijedi u idućoj kolumni, a do tada vam šaljem jedan veliki pozdrav!

Vaša Nelly

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed