Škorpion – tamni majstor osvete

Postoje mnoge stvari koje treba znati o Škorpionu, pogotovo ako ste u vezi s njim. Oni su strastveni, osvetoljubivi, moćni, intenzivni i nadasve opasni. Žena rođena u znaku Škorpiona velika je zavodnica, a muškarac često uspješni sportaš ili poslovnjak.

Ovdje su neke od njihovih posebnih osobina.

Oni vole duboko i iskreno

Kada su zaljubljeni, to je sa žestokim intenzitetom. No, prvo moraju otpustiti svoj gotovo neprobojni stav. Oni vrlo pažljivo odabiru kome će dati svoje srce. Najveći strah im je da će biti izdani jednom kada otvore svoje srce.

Neki baner

To je razlog zašto oni stalno testiraju svoje partnere, Škorpion želi biti siguran da ga je njegov partner dostojan. Kada izabere voljenu osobu, to je ozbiljna odluka, on planira ostati s partnerom i voljeti ga sve dok ih smrt ne rastavi.

Oni su intenzivni

Škorpion uživa u druženju, ali ne voli površne razgovore.  Kada upozna neku osobu na zabavi on može biti i introvertiran i ekstrovertiran, ovisno o temi razgovora koja privlači njegov interes. Kada se osjeća dobro, angažiran je i raspoložen, pokazuje svoj sjajan smisao za humor, a može biti i sam život zabave.

Kada se u potpunosti bavi s nekim, voli doći ravno do srži razgovora i govoriti o dubokim i smislenim temama. Oni ne gube vrijeme na čavrljanje ili naklapanje. Ne pitajte Škorpiona što misli o nečemu osim ako niste spremni za vrlo direktan, a ponekad i netaktičan odgovor.

Zabavni su

Škorpioni imaju oštar smisao za humor, koji može biti nekima uvredljiv, ali smiješan drugima. Ako ste osjetljivi, to vas može šokirati ili povrijediti vaše osjećaje.

Njihova inteligencija i stil humora daje mogućnost da vidite ironiju u bilo kojoj temi o kojoj ste raspravljali. Oni mogu uzdrmati svako okupljanje sa svojim šokantnim komentarima.

Nevjerojatno su snalažljivi i nikad ne odustaju

Ne postoji znak u zodijaku koji je snalažljiviji od Škorpiona. Oni su uporni i prihvatit će svaki izazov, nikada ne odustajući sve dok ne postignu svoj cilj.

Za njih odustajanje nije opcija, posebno ako su u romantičnoj potjeri.

Možete im mirno povjeriti svoje tajne

Po prirodi, Škorpioni su vrlo tajnoviti ljudi, nikada u potpunosti ne otkrivaju svoje najdublje i najmračnije tajne. Odani su i pouzdani. Oni ne cijene znatiželjne osobe koje pokušavaju kopati po njihovom životu.

Ipak, imaju zadivljujuće istražiteljske sposobnosti. Dakle, ako čuvate tajne, oni će ih saznati. Taj dar čini ih odličnim istraživačima, detektivima i špijunima.

Oni trebaju sve imati pod kontrolom

Škorpioni su prirodni vođe koji žele preuzeti nadzor kako bi se stvari odvijale onako kako oni žele. Tada se osjećaju ugodno i sigurno. Ako im stvari izmaknu kontroli, to im stvara veliki stres. Ironično, njihova potreba za kontrolom je i njihova snaga i njihova slabost. S jedne strane, to im omogućuje da ostvare mnogo.

S druge strane, to može dovesti do borbe za vlašću u odnosima s partnerom (ili autoritetom). Ako je potrebno, oni će posegnuti za svim vrstama manipulacije kako bi bili sigurni da vas imaju pod kontrolom. Čak i ako oni stvari postave na način da se osjećate kao da ste vi glavni- zapravo to niste.

Tajanstveni su

U jednom trenutku mogu se činiti otvoreni i izražajni, a zatim u sljedećem postati tihi i tajnoviti. Oni nikad nisu dosadni. Fascinirani su tamnijom stranom života i uživaju ​​u traženju odgovora na najdublja pitanja i najmračnijih tajni osoba, mjesta ili stvari.

Vole podzemni svijet i mogu biti opčinjeni zločinom, smrću, užasom, nadnaravnim  pa čak i okultnim. Oni uživaju istraživati druge osobe, ali često će uzvratiti protupitanjem kada nisu spremni odgovoriti na njima postavljana pitanja.

Kad odete sa Škorpionom na spoj, možete osjetiti kao da on o vama zna više nego što vi znate o njemu. Škorpioni vole forenzičke televizijske emisije poput CSI.

Imaju vulkansku narav

Škorpioni se ne razljute lako. No, kada se to dogodi, očekujte potres od  8,6 po Richterovoj ljestvici. Zbog njihove kontrolirane prirode, mogu se pojaviti mirni, ali ako ih netko uznemirava na duboko osoban način, kao što je izdaja njihovog povjerenja, oni će eruptirati poput vulkana i pokazati razinu ljutnje kakvu možda nikada niste vidjeli prije.

Njihov jezik postaje smrtonosan, a druga osoba će se osjetiti slavni škorpionov ubod. Ukoliko ih izdate, oni će oprostiti, ali nikada neće to zaboraviti. Oni se smatraju majstorima osvete i poznato je da strpljivo čekaju pravi trenutak da izvrše svoju osvetu. Nemojte nikada prevariti Škorpiona.

Imaju izražene psihičke sposobnosti

Škorpioni su među psihički najosjetljivijim znakovima zodijaka. Oni su vrlo oštroumni, te imaju smisao za hvatanje osjećaja i emocija neke osobe do te mjere da znaju što ona misli prije nego što uopće otvori svoja usta. Čini se kao da imaju ugrađene detektore laži kada netko nije iskren s njima.

Djed Mraz nije jedini koji zna kada je netko bio nestašan ili dobar. Škorpioni su na drugom mjestu. Oni su uporni u svojoj potrazi za istinom, što je razlog zašto su oni sjajni istražitelji.

Strastveni su

Škorpion se također smatra najstrastvenijim znakom zodijaka. Iako mu je seks važan, ako vas odabere za partnera, to je zauvijek.

Ova duboka vezanost za njihove partnere je ono što može dovesti do ljubomore i posesivnosti u njihovim odnosima.

Ako ste u braku sa Škorpionom, vjerujte – nikada nećete naći lojalnijeg partnera od njega.

atma

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed