Seve otvorila dušu u velikom intervjuu: Kad nemaju što drugo onda mi spočitaju taj video

Naša najuspješnija pjevačica, Severina Vučković dala je veliki intervju za srpski magazin Nedeljnik gdje se dotakla mnogih aktualnih tema, od zlostavljanja, strašne diskriminacije žena u medijima, osobito onih koje su seksualno uznemiravane, pa sve do video uratka s jahte za koji mnogi tvrde da ga je sama plasirala u javnost prije mnogo godina.

Glumicu Milenu Radulović javno je podržala kao i druge kolegice koje su u javnost iznijele svoja iskustva seksualnog uznemiravanja, te tako u intervjuu izjavila:

“Velika je hrabrost i Milene Radulović, i Danijele Štajnfeld, i Merime Isaković. To je veliko olakšanje za sve žene. U Hrvatskoj je to pokrenulo lavinu na fakultetima, posebno na Akademiji dramskih umjetnosti. Nešto što je zapravo grozno, ali je otvorilo javni prostor koji o tome govori”, kazala je.

Neki baner

Snimak kojem je trebalo jako malo kako bi postao viralan, mnogi su nazvali njenim najboljim marketinškim trikom koji ju je zapravo lansirao među zvijezde, no pjevačica tvrdi kako nije bilo tako i kako mjesecima nije imala snage izaći iz stana zbog osjećaja srama i nemoći.

Video joj mnogi još uvijek ne praštaju

“Nikad nisam tražila da moja intima izađe vani. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga, i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživjela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa kad mi nemaju što reći, onda mi spominju tu nesretnu snimku s broda”, ispričala je.

Bilo je onih koji su joj dali potporu i bili tu, u za nju veoma teškim trenucima, a najveću potporu dala joj je majka.

“Moja Lepa Smoje me je tad nazvala i rekla: ‘Mala, koji su to punjetari (splitski izraz za nedorasle mladiće)? Kad je ona stvar imala veze s moralom? ‘Ko je to izmislija?’ Peki me je tad nazvao da me nasmije i rekao: ‘Pa ne možeš snimati sve u jednom kadru. Trebala si raskadrirati’. Arsen Dedić je pak krenuo telefonski razgovor na način: ‘Kolegice, čujem da vam treba filmska glazba?’. Mater je bila najpreciznija, rekla je: ‘Ajde, ćerce, jednom ćemo se tome smijat.’ I smijemo se danas”, prisjetila se Severina.

Ljudima uvijek treba “kruha i igra” zaključila je popularna pjevačica.

M. Klasiček / Foto: Instagram

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed