Novo iz Marvela, dolazi nam ‘Thor: Love and Thunder’

Ljubitelji Marvelovih epskih heroja sada zbilja dolaze na svoje, jer na pomolu je novi Thor, ovaj put s omiljenim grčkim bogom – Zeusom. Očito je popularnost likova iz drevne grčke mitologije opsjela i tvorce blockbustera, jer nakon Herkulesa, Marvel nam dovodi Zeusa, baš kao što je DC svijet zaludio s Wonder Woman.

No da bi cijela priča dobila još žešći kontektst, Zeusa će glumiti čovjek poznat po ulogama eksplozinih, žestokih likova s jakim izljevima emocija – Russell Crowe.

Tajna koju su Marvelovci pokušavali sakriti, razotkrivena je na snimanju u Australiji gdje je Crow primijećen s ostatkom glumačke postave, ali također dogodio mu se i lapsus u podcastu ‘JOY Breakfast with The Murphys’ koji je samo potvrdio nagađanja, kako će baš on u novom spektaklu utjeloviti grčko božanstvo.

Thor: Love and Thunder
Foto: Marvel studios
Neki baner

“Sutra ću sjesti na bicikl, provozat’ ću se do Disney Fox studija, i oko 9:15 sati bit ću Zeus.’ -izjavio je.

Uz standardnu ekipu, iz Marvela najavljuju i neka nova imena i nove, neobične zaplete. Bit će naravno interesantno vidjeti hoće li se Thor i Zeus u ovom filmu sukobiti, kao što su se sukobljavali u Marvelovim stripovima? Hoće li Zeus biti prolazni lik, ili će ovo biti najava jednog posve novog serijala s Crowom kao konstantnom, saznat ćemo sljedeće godine u svibnju kada bi film trebao doći u kina.

M. Krasnik / Foto: screenrant.com

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed