Muški proljetni favoriti

Muški parfemi uzbudljiviji su nego ikada prije, a popis nota koje će dominirati ove sezone vrlo je raznolik od lavande do bijelog mošusa i sandalovine.

Mirisne poslastice

Stručnjaci će reći da svako proljeće, unatoč kiši koja je ove godine obilježila prve dane svibnja, miriši na svježi limun, blistavi bergamot, nježni, ali opojni bijeli mošus, sve popularniju lavandu, favoriziranu sandalovinu, ekscentrični ružmarin, muškatnu kadulju i ostale note koje se mogu naći u muškim parfemima.

Uistinu, mirisne poslastice koje će ovoga proljeća dati dodatni šarm muškarcima sadržavaju upravo neke od tih popularnih nota.

Neki baner

Orijentalni, cvjetni, drvenasti i svježi – osnovna je podjela na kojoj se temelji svaka mirisna priča. Proljetni mirisi definirani su živahnim mirisnim profilom, prozračnom strukturom i vibrantnom izvedbom, pa bi i izbor parfema trebao biti poput samog proljeća – rascvjetan I svjež.

Uniseks mirisi

Kako su dizajnerske kolekcije sveprisutnih brendova posljednjih godina pomalo pale u drugi plan, niche parfumerija iznjedrila je svoje favorite. Posebnost je u tome što je riječ o uniseks mirisima koji nisu fokusirani na određenu kategoriju nego ispunjavaju visoke kriterije vrhunskih sastojaka i odvažnosti te imaju određeni šarm i evociraju uspomene.

I ne zaboravite, navika je pošpricati parfem na zapešće i utrljati ga. Ali ne činite to nego pustite da se sam prilagodi koži ili ga eventualno lagano utapkajte. Dakle, bez trljanja jer se tako oštećuju mirisne molekule, pa slabi postojanost mirisa. I da, manje je više, pa će dva potiska biti dovoljna.

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed