Dolazi nam John Wick spinoff serija, “The Continental”

Serija će radnjom biti smještena u sedamdesete i pratit će mladog Winstona u njegovim pustolovinama kroz ulice New Yorka. Radnja se dakle događa 40 godina prije filmova, tako da nećemo gledati našeg miljenika Reevesa.

No, to ne znači da će seriji manjkati uzbuđenja, s obzirom da je “The Continetal” zapravo lanac hotela namijenjen odmoru elitnih ubojica.

“Ono što istražujemo u The Continentalu je mladi Winston i kako je došlo do toga da su on i njegov tim saveznika pronašli put u ovaj hotel koji smo prvi put sreli u filmskoj franšizi 40 godina kasnije,” podijelio je čelni čovjek Lionsgatea, Kevin Beggs, dok je objašnjavao smjer serije postavljene za širenje John Wick franšize. Nažalost, to znači da neće nastupiti Keanu Reeves, ali glumac je u pregovorima da bude izvršni producent.

Inspirirano Sopranosima

Neki baner

Inače, The Continental je epicentar John Wick trilogije, hotel za ubojice u kojem važi pravilo da nitko nikoga ne smije ni taknuti, ali ni krivo pogledati. No, čim zakoračite jednom nogom van hotela, pravila igre posve su drugačija.

PO UZORU NA SOPRANOVE: John Wick spinoff serija The Continental smeštena je u sedamdesete, A PRIČA DELUJE ODLIČNO
Foto: Screenshot

Studio je dobio pregršt idejnih rešenja za ovu seriju, ali Beggs tvrdi da je ekipa koja će raditi na seriji zapravo malo iznenađenje. Winning team je zapravo “ekipa iza jedne male i veoma čudne serije Wayne koja se puštala na YouTube-u,” jer ga je njihovo rešenje za brojne probleme oduševilo, kao i činjenica da su im glavna inspiracija za seriju ni manje ni više nego Sopranosi.

Serija će se baviti Njujorkom Sedamdesetih “koji je u potpunom stanju raspada zbog štrajka gradske čistoće. Dok planine vreća punih smeća stižu do trećeg kata, mafija koristi priliku da se uplete u biznis s odvozom otpada, što je činjenica koja se zadržala do samog početka 21. stoljeća kada su Toni Soprano i ekipa učinili isto. Mnogo je stvari koje su bazirane i temeljene na tom periodu i veoma će biti zanimljivo i izazovno uklopiti Continental u sve to,” objasnio je Beggs.

Serija će biti lansirana tek u kasno proljeće iduće godine i to nakon što John Wick part 4 ugleda svijetlo dana i vjerojatno ponovno pohara filmske blagajne. Tako da strpljenjem se treba oboružati, ali fanovi spletki, intriga i mraćnog života elitnih ubojica mogli bi zbilja uživati u epskoj seriji.

A. Katić / Foto: Screenshot YouTube

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed