Netflix snima reality o životu Georgine Rodriguez

Ona je bolja polovica Christiana Ronalda, poznata i zbog svojih gotovo idealnih proporcija. Toliko je postala popularna da je Netflix odlučio snimiti reality show koji će je pratiti u stopu.

No što do sad znamo o njoj?

Georgina Rodriguez, radila je kao prodavačica kad je upoznala svog slavnog partnera. Život je nije mazio. Kao djevojčica se zaljubila u ples kojim je i oblikovala svoju figuru, dugo je radila i kao čistačica, a Ronaldu je prilikom prvih susreta u butiku u kojem je radila, asistirala kod kupnje.

Neki baner

Poznata je i po tome što baš i ne odobrava Ronaldu njegov rigorozni, gotovo Spartanski životni stil, pa poskrivećki jede slatkiše i dijeli ih s klincima.

Žena je koja ne mari za malo celulita na dupetu i jasno progovara o tome kako se neće izgladnjivati, iako su je zbog tih stavova već mnogo puto prozivali i stavljali na razne liste “Loše odjevenih žena”. I dok je ženska publika ne gotivi previše, muška ima sasvim suprotni stav.

Za razliku od žena s kojima je Ronaldo do sad bio, jedina je koja ima jasan stav o tome da je on neće kontrolirati, pa je svoj lik i dijelo već unovčila na razne načine, iako joj Ronaldo navodno daje mjesečnu plaću od 100 000 eura. Georgina je dobro iskoristila svijetla pozornice i postala jedna od najvećih Instagram zvijezda s više od 24 milijuna pratitelja. Dobar zalog za budućnost ako se ljubav s Ronaldom razvodni.

Danas je jedna od najpoželjnijih žena svijeta, a Ronaldo je pravi sretnik. Slike svjedoče zašto 😉

Foto: tmz.com / M. Krasnik

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed