Što zapravo znači njezina ljutnja?

Tko bi razumio žene? Malo se ljute, malo ne. Malo su tu, malo nisu. Možda je u tvojem životu jedna žena s kojom još nisi definirao odnos jer nisi siguran želiš li biti s njom na duge staze. Možda ju ne gledaš na taj način, već samo kao prijateljicu. Možda ste samo u vezi bez obaveza, a tebi za sada najbolje odgovara takav oblik veze. Možda i jeste u vezi, ali ta veza ne funkcionira. Ona se ljuti i očekuje od tebe da pročitaš njezine misli. Ti i ne znaš po kojim si sve stavkama kriv. Uostalom, lijepo si joj rekao da nisi sada za neke ozbiljne priče. Čemu onda ljutnja, prkos, prepirke? Što zapravo znači njezina ljutnja?

Da, većina žena želi vezu

Dragi muškarci, imajte na umu sljedeće: Većina žena, osobito u kasnim dvadesetima, tridesetima i četrdesetim godinama – želi vezu. Čak i one koje to ne žele priznati. Ako ne žele, tada je u pitanju muškarac koji im se ne sviđa, no kada je u pitanju onaj koji im se istinski sviđa tada veza nije upitna.

Upravo zato dolazi do frustracije kada žena kojoj se sviđaš ne dobiva onaj oblik veze koji želi. Tada će dolaziti do prepirki, nepotrebnih prepucavanja, javljanja pa opet nejavljanja – i tako sve u krug. Ti ne razumiješ što se dešava jer nemaš jasnu informaciju, dok ona s druge strane očekuje da ti razumiješ. Ti pak očekuješ da ona razumije tvoju rečenicu – Nisam ti ja sad za ozbiljne priče. Ta rečenica može značiti štošta toga, no u većini slučajeva znači da nisi zainteresiran za vezu sa tom određenom osobom. Ipak, kako joj to možda i nisi dao jasno do znanja, moguće je da ona to tumači kao privremenu situaciju koja će se promijeniti.

Neki baner

Poanta priče je sljedeća: s obje strane nedostaje jasna komunikacija. Puno je pretpostavki, premalo činjenica.

Što znači njezina ljutnja? Idemo vidjeti.

Što znači njezina ljutnja

Dragi muškarci, obratite pozornost na žene koje se na vas ljute. To su žene kojima se sviđate. To su one koje su zainteresirane, koje na vas obraćaju pozornost. Najčešći razlog njihove ljutnje je taj što ih izluđuje vaša nedefinirana situacija. Čak i ako vam nikada nisu otvoreno rekle da žele definirati vaš odnos. Žene koje su i dalje tu, nisu tu radi sira. Ne bi bile ljute da je u pitanju samo seks. Ljutnja dolazi onda kada žele nešto više od seksa. Drugim riječima:

Sve dok se ljuti, dok se duri, dok ti prkosi, sve dok ulazi s tobom u bilo kakve rasprave, ona je tu i pokazuje da joj je stalo. 

Ona se zapravo nada da ćeš joj reći: – Ivana bio sam lud, nisam znao što želim, ali sada znam. Želim tebe i želim vezu. Ne želim da više gubimo vrijeme na glupe prepirke. Ne želim te izgubiti.

Da, ona očekuje da prekineš ciklus vaših prepirki, prepucavanja i nejavljanja s konkretnim planom. Ona želi da uđeš u svoju mušku energiju i doneseš čvrstu odluku. Ne postoji ništa privlačnije od odlučnog, samopouzdanog muškarca. 

I ne, nema veze što nisi visok 195, širokih ramena, i ne izgledaš kao Superman. Njoj ćeš biti Superman jer njoj se sviđaš takav kakav jesi, ali joj se ne sviđa tvoja neodlučnost.

Sve dok se ljuti, ona je tu

Dakle, sve dok se ljuti, njoj je stalo, ona je tu. Kada prestane ljutnja, kada prestanu poruke, kada prestane dokazivanje na društvenim mrežama i kada ona postane ravnodušna, tada je moguće da je s njezine strane gotovo. 

Zato dragi moji, ne propuštajte priliku sa ženama koje vam se istinski sviđaju. Ne razmišljajte predugo jer ako je tako posebna da o njoj razmišljaš, naći će se još netko tko će o njoj razmišljati. Ne mora biti bolji, zgodniji, pametniji, uspješniji. Dovoljno je da bude brži i da pokaže istinsko zanimanje za nju i za vezu s njom. 

Žene vole konkretnost. Vole odlučnost. Vole muškarce koji znaju što žele. Zato budi jasan ako želiš nešto s njom. Budi određen. Reci joj da može računati na tebe. Reci joj točno što želiš, ali učini to na vrijeme. Učini to dok se još ljuti, dok o tebi razmišlja, dok je s tobom okupirana. Ne čekaj da postane ravnodušna jer tada su velike šanse da će biti kasno.

Što ako ti se ne sviđa na taj način

A što ako ti se ne sviđa na taj način? Što ako ti se ne sviđa dovoljno? Što ako te ne privlači kao žena? Što ako nedostaje seksualne kemije i ne vidiš se s njom u pravoj vezi? Onda budi fer i reci joj to. Budi jasan. Ne ostavljaj joj nadu ako nade nema. – Žao mi je Ivana, ali ne gledam te na ovaj način, i to se neće promijeniti.

Ne ostavljaj joj lažne nade, ako nade nema. Budi muško, budi fer. Pusti ju da ode u neki drugi zagrljaj.

Ako si ikada čekao na jednu ženu da se odluči za tebe, onda znaš koliko to čekanje boli. Ako te dovoljno ne privlači –  bilo na intelektualnom ili fizičkom polju, ti već sada znaš da od toga neće biti ništa. Znam, lakše je prorijediti javljanje ili napraviti distancu, onda kada smatraš da ta žena nije za tebe. Puno je lakše ne zatvarati vrata, nego biti bolno iskren. Ti znaš da će se ona još više naljutiti ako joj kažeš – Ne, Ivana. Neće biti ništa od nas. Ja se s tobom ne vidim u vezi. Hoće, ali ćeš joj napraviti uslugu. I sebi i njoj. 

Što zapravo znači njezina ljutnja?

Ti možda i nisi spreman za vezu, ali bit ćeš kada se pojavi Ona Prava. Tada ćeš skidati zvijezde s neba samo da ju zadržiš. 

Zato budi fer i pusti onu koja kod tebe nema šanse da ode svojim putem. Što prije izađeš iz toga kruga prepucavanja i očekivanja, prije ćeš upoznati ženu koja će te izuti iz cipela.

Dragi muškarci, imajte na umu sljedeće: sve će vas žene više cijeniti ako budete odlučni i jasni. I onda kada dolazite i onda kada odlazite. Ne skrivajte se iza neodlučnosti koja je najčešće samo krinka za nedostatak interesa. Budite odlučni i to je ono što će vam pomoći da osvojite i onu pravu. 

Nastavak slijedi u idućoj kolumni, a do tada vam šaljem jedan veliki pozdrav!

Vaša Nelly

Neki baner