Poze o kojima nitko ne priča a obavezno ih trebaš isprobati

Duge veze nerijetko postaju monotone, osobito u ova čudnovata vremena kad su partneri osuđeni na mnogo vremena zajedno, pa si počinju ići na živce. Nema izlazaka, nema zabave, sve se pretvara u rutinu pa tako i zabava pod plahtama. Ako je to slučaj i u tvojoj seks rutini, onda je vrijeme da se nešto promijeni!

Za osvježenje u krevetu, predlažemo par zanimljivih poza koje se rijetko ili nikad ne spominju a mogle bi malo začiniti ustajalu atmosferu. 😉

Spork

Neki baner

Naziv ovog seksualnog položaja složenica je engleskih riječi „Spoon“ (žlica) i „Fork“ (vilica). Ona leži ravno na leđima. Ti ležiš pod pravim kutom okrenut prema njoj, na svom desnom ili lijevom boku (odozgo gledano, partneri čine križ). Onda staviš jednu od njenih nogu na svoje rame. U tom položaju možeš pod neobičnim kutom prodirati u nju – što će izazvati nove podražaje i zabavu u krevetu.

Damsko sedlo

Damsko sedlo je inačica jahaćeg položaja. Žena u ovom položaju ne sjedi licem okrenuta prema tebi tako da joj vidiš leđa: kod damskog sedla žena sjedne postrance na muškarca tako da joj zapravo možeš promatrati profil. Obje njene noge su ili okrenute u stranu u koju gleda ili onda ispruži jednu nogu između tvojih.

Wiener Auster

Ovaj položaj zahtijeva malo pokretljivosti od žene. Ona leži na leđima i savije noge prema nazad koliko god može. U tom slučaju joj se stopala nalaze pored ili iza glave. Tako ti možeš jako duboko prodrijeti te se pobrinuti za intenzivan osjećaj.

Trapez

Kod trapeza ti sjediš na rubu kreveta. Žena sjedne s licem prema tebi okruži te s obje noge oko gornjeg dijela tijela. Ovisno o pokretljivosti, žena se može nagnuti prema nazad te utjecati na to koliko duboko možeš prodrijeti u nju. Tako ona ima kontrolu, a ti možeš uživati u neobičnom pogledu na svoju partnericu.

poze
Photo by Dainis Graveris on Unsplash

Leteća potpora

U ovom seksualnom položaju ti ležiš na leđima. Žena legne potrbuške na tebe, ali obrnuto, tako da su joj noge u smjeru tvoje glave. Tako možeš prodrijeti u nju u neobičnom kutu te imaš slobodan pogled na njenu stražnjicu. Važno: kod ovog položaja potrebno je malo više pažnje – zato što se penis savija prema dolje (iz tvog kuta gledanja).

prva / obrada AboutMen

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed