Novogodišnja numerologija – koja je tajna šifra vašeg uspjeha?

Prema većini predviđanja, 2024. definitivno će biti zsnimljiva, zabavna, mnogima idealna a nekima i izazovna godina. Zato vam stručnjaci iz područja numerologije savjetuju da izračunate svoj kod sreće i uspjeha za ovo vremensko razdoblje kako biste shvatili koja će strategija biti najbolja za vas.

Izračun šifre uspjeha za 2024.

Kako biste saznali svoj kod uspjeha, trebate zbrojiti sve brojeve svog datuma rođenja, ali umjesto godine trebate upotrijebiti 2024. Također je rezultatu potrebno dodati broj koji odgovara prvom slovu vašeg imena. Da biste saznali koji broj odgovara ovom slovu, upotrijebite jednostavnu tablicu:

Tako, na primjer, uzmimo datum rođenja 28. svibnja (28.5.). Recimo da je prvo slovo imena “H”. Ovo slovo odgovara broju 8. Zbrojite sve i dobijete:

Neki baner

(2+8+0+5)+8+(2+0+2+3)=30. Zbrajamo znamenke dobivenog broja dok ne dobijemo broj u rasponu od 1 do 9. 3+0=3. Ispostavilo se da je za određeni datum i ime šifra sreće za 2024. broj 3. Sada je trebate dešifrirati.

Dekodiranje koda sreće za 2024.

Jedinica

Ako ste dobili broj 1, onda biste trebali tražiti spas od neuspjeha i problema kod kuće, u komunikaciji s rodbinom i svojom srodnom dušom.

Najvjerojatnije će vam netko od ljudi oko vas moći biti podrška, ali zapamtite da ćete prije kraja 2024. morati uzvratiti uslugu.

Dvojka

Moguće je da će najbolji način za postizanje vaših ciljeva biti lukavstvo. Pokušajte izbjegavati opasne ljude, a također nemojte stvarati nove neprijatelje.

Vaše lukave odluke moraju biti skrivene i vrlo oprezne. Najvjerojatnije se 2024. jednostavno nećete imati na koga osloniti osim na sebe.

Trojka

Ono što će vam se dogoditi u ovih dvanaest mjeseci, prema numerolozima, bit će ponavljanje prijašnjeg iskustva. Izračuni pokazuju da će ova godina biti prilično izazovna, ali predvidiva.

Možda ishod nekog slučaja neće biti gotov zaključak. Morate slijediti svoju intuiciju kako bi kraj svake priče bio pozitivan.

Četvorka

Oni koji su tijekom izračuna dobili Četvorku, 2024. godine ne bi se trebali usredotočiti samo na jedno područje života. Stručnjaci preporučuju da većinu vremena provedete tražeći prilike, a ne introspekciju.

Pretjerano analiziranje će samo dovesti do malodušnosti i pada samopouzdanja.

Petica

Za uspješnu 2024. Morat ćete stalno tražiti ravnotežu između posla i slobodnog vremena. Pretjerani rad, kao i besposlica, bit će izuzetno opasan.

O takvom razdoblju kažu “sve ima svoje vrijeme”. Ako ste prisiljeni raditi, postupite brzo i odgovorno. Kad god vam se pruži prilika, uronite u opuštanje.

Šestica

Broj 6 u izračunima pokazuje da ćete u 2024. najvjerojatnije morati često donositi važne odluke, no bolje je to učiniti bez rizika.

U potrazi za istinom intuicija će vam biti veliki pomoćnik. Nemojte se bojati poslušati svoj unutarnji glas ako vas snađu poteškoće.

Sedmica

2024. će vjerojatno biti uspješna za vas, ali uspjeh će se kriti u detaljima. Morat ćete potrošiti dosta vremena tražeći rješenje za manje nevolje, ali budite sigurni da se isplati.

Ako ne izgubite motivaciju i entuzijazam – i sreća će ostati u blizini.

Osmica

Bolje je posvetiti ovih dvanaest mjeseci financijskoj sferi i poslovanju. Broj osam je simbol beskonačnosti, tako da možete dobiti koliko god želite novca, poštovanja i priznanja.

Pitanje je samo koliko ste vremena spremni posvetiti svom omiljenom poslu.

Devetka

Ako ste u izračunima dobili broj devet, tada u 2024. ni u kojem slučaju ne bi trebali riskirati. Također je važno ne ostavljati važne stvari za kasnije.

Probleme trebate rješavati kako dolaze, bez izmišljanja novih zadataka za sebe. Ostanite vjerni svojim načelima i budite ljubazni prema onima koji su dobri prema vama.

Neka vas sreća u 2024. ne napusti ni u jednoj životnoj situaciji. Želimo vam uspješnu godinu, jake živce i uspješnu borbu protiv izgaranja i nedostatka energije.

Suzana Dulčić

Neki baner