Naknada za razdvojenost!

Razveli ste se? Fali vam ta žena? Zatražite naknadu!

Kad se razvedeš, ta žena ti isto može faliti i ako je tako, naknada za razdvojeni život ima smisla. Gospodin koji je primao naknadu zbog razdvojenosti od supruge od koje je razveden, sada je izvrgnut podsmjehu, a sigurno je stvarno patio za bivšom suprugom.

Vi koji ste se razveli, a niste svoju razdvojenost naplatili, zeznuli ste se. Zaposlite se u drugoj županiji, pa u trećoj kupite par apartmančića, a onda tražite naknadu troškova za putovanje na posao.

Neki baner

Kako se ne može lijepo živjeti u Lijepoj Našoj? Može se, samo treba biti mudar!

Nego, proljeće je na vratima!

Naknade za razdvojenost su dobar pomak naprijed u razumijevanju muške patnje. Ravnopravnost spolova i u patnji! Imamo se čemu veseliti!

Frka ostaje na svom mjestu, taman da se na trepavice postavite, je isto dobra i poticajna informacija. Trepavice zna ugraditi moja kćer, pa ako ih budete trebali učvrstiti zbog političkih akrobacija, javite se! Poslije zatražite naknadu za trepavice! Što? Pa, skupo je biti uređen!

Proljeće stiže!

Fale vam vaša odrasla djeca i stara majka?

Ok, emocije razumijem, ali ne razumijem zašto niste dobili naknadu za nedostajanje? Kaže Đakić da su njegovi sinovi njegovi i kad su nestašni i kad treba dobiti naknadu što mu fale njihovi nestašluci. U pravu je! Moj sin ima 36 i isto čeka proljeće, doduše bez naknade, ali bože moj! On nije nestašan, pa nam je lakše bez te naknade.

Proljeće je na vratima!

Uskoro ćemo više vremena provoditi vani, pa ćemo rjeđe slušati vijesti!

To je isto poticajna situacija, kojoj se vrijedno veseliti. Ako skupite sve naknade koje se mogu dobiti, imat ćete više sunca u očima, više emocija u njedrima i više love u džepovima.

#Naknada za razdvojenost!
Photo by Vedrana Filipović on Unsplash

Proljeće je na vratima! Evo već kuca!

Pustite Frku i nestašluke na miru i gledajte da i vama nadoknade tugu zbog razdvojenosti od neke vaše bivše žene, ljubavnice ili odrasle djece.
Uz naknadu se manje pati.

Budimo strpljivi, bit će bolje!

#naknadazarazdvojenost

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed