Dragi momci, pazite na sebe!

Vidi momče, kako god da te vidi nikad ti to neće reći u facu! Prešutjet će ti 1000 stvari, ali istini za volju reći će ti 8000 nekih drugih. A da, da ne zaboravim- tih 8000 kojih će ti reći, 80 000 puta su joj manje važne od onih 1000 koje je prešutjela.

Ona vidi trzaj najmanjeg mišića na tvom licu, kad ti je spomenula posjet svojim roditeljima. Registrira svaku mikroskopski sitnu boru koja ti se trznula u milisekundi, kad ti je rekla da te treba, a tebi se fućkalo za nju.

Ona zapazi intonaciju tvog glasa, kad si rekao da moraš duže raditi, a lagao si. Razumije zašto se vrpoljiš na stolici kad se u društvu priča o švaleranciji. Vidjela je drhtaj tvog malog prstića na stopalu, kad želiš klisnuti sedmu večer po redu s društvom van, a njoj prodaješ neku usranu priču. Zapazit će način na koji se nakašljavaš, kad vrdaš i muljaš.

Karma je kučka 😉

Neki baner

Vidi kume, ja se ne bih zajebavala s njom!

Od moje sestrične tetka je imala susjedu, čija kćer je imala tako nekog muža kojem su se trzale bore i mali prsti na nogama stvarno često. Znaš što je bilo s njim?

Ne, nije se cijepio! Stradao je u prometnoj, pa zaglavio doma s njom mjesecima i ovisan o njenoj brizi.

Oni njegovi momci, s kojima je provodio večeri, popodneva i vikende, dolazili su mu ispočetka malo, a poslije ni malo. One slatke djevojke kojima je slao srcad po skrivećki, nisu ga se sjećale nikako. Ostao je zagipsanih nogu sam s onom svojom, mjesecima zatvoren u kući.

Jao, živote! Napatio se bogovski!

Ja imam čvrsto srce, ali skoro da mi je suza kanula zbog te njegove muke! Ona njegova, fino mu je kuhala i uz svaki ručak ispričala po jednu priču.

 • Ljubavi, sjećaš se kad sam bila trudna s našim Bornom?
 • Ma sjećam se, kako ne! Bila si najljepša trudnica!
 • Daaa, ali ti si svejedno tada uživao u društvu one male u kafiću, svaki dan kad si fol išao roditeljima.
 • Ma jooj…izmišljaš!
 • Hm, da…a sjećaš se kad si mjesecima radio prekovremeno?
 • Da, bilo je posla za poludjeti.
 • Tako je, samo mi smo tada imali manje novaca nego ikad. Borna je išao u školu u premalim tenisicama, ja sam štedljivo trošila i sapun, i brašno, i pastu za zube, i tampone.
 • Ne sjećam se, to je bilo davno.
 • Jao, a sjećaš se kad smo Borna i ja išli sami na more? Ti nisi mogao s nama, jer si morao brinuti o svojima?
 • Da, sjećam se.
 • Onda je onaj konj od tvog prijatelja stavio na fejs fotku iz Zrča…ma, dobro, pravila sam se da ju nisam vidjela.
 • Znaš što, boli me užasno ta noga…malo ću drijemati.

I tako je danima ona njega mučila. Spomenula mu je svaku od onih 1000 situacija u kojima ju je prevario, podcijenio, omalovažio, povrijedio i zanemario.
Znate što je bilo dalje s njim? Našla je njegovatelja, kojega je platila da se brine o njemu. Zgodnog, plećatog i vrckavog.

Jao, zmija jedna! Da se zgroziš kakvih žena ima!

Ispričala sam vam ovo samo da znate, da vaše igrice ne završe uvijek dobro.

Budite pažljivi!

Ako vam nije stalo do nje, nemojte ju vući za nos! Ako vam nije važna, recite joj to iskreno i pošteno dok imate zdrave noge, jer ako vam se noge razbole bit ćete u govnima.

Nemojte raditi budalu od nje, jer uvijek nekako ispadne da se ona zadnja smije.

Vi ste možda sada moćni, brzi, mudri i nenadjebivi, a ona vas voli i zato vaše svinjarije može gurati pod tepih. No, mjesto pod tepihom je prostorno limitirano i vremenski ograničeno, a te vražje žene ne zaboravljaju.

Molim vas, budite pažljivi da vam se ne obije o glavu!

One su opasne i kad vam se čini da je sve okej i da ste ih uspjeli zamuljati.

One kad vole, daju sve! Kad im dopizdi, nema natrag!

Budite pažljivi, molim vas!

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed