Književna preporuka: “Prestanite s tim s*anjem”

Gary John Bishop široj Hrvatskoj javnosti postao je poznat nakon predstavljanja svjetske uspješnice ‘Unfu*k yourself – Sredite se’ koja je i kod nas ostvarila veliki uspjeh. Stilus knjiga donosi njegov novi naslov ‘Prestanite s tim s*ranjem’ u kojem autor na sebi svojstven način progovara o najvećim zabludama koje nosimo u sebi i koje nas drže na mjestu.

Knjiga je svojevrsni light priručnik bogat savjetima i sugestijama kako transformirati negativne misli koje imamo sami o sebi i kojima robujemo.

U svakodnevnoj navali self help literature Bishop se ističe iskrenim pisanjem, predstavljanjem stvari kakve jesu bez uljepšavanja i velikih filozofija. Ukazuje nam na vještine i znanja koje posjedujemo u sebi i kako smo sami kreatori vlastitog života ali kroz konkretne primjere i konkretne sugestije.

Prestanite s tim sr*njem

Pitko i nimalo pretenciozno štivo

Neki baner

Stilski vrlo pitak, na nekim mjestima pomalo bahat, na nekima šarmantno duhovit, autor je preslikao čovjekovu psihu i sve one misli koje vrtimo u svojoj glavi svakodnevno, kroz priču koju pričamo sami sebi, u koju povjerujemo i koja nam daje loše životne rezultate.

Nema magičnih mantri, nema pretencioznih ideja, nema filozofskih sugestija koje bi kod čitatelja mogla izazvati nerealna očekivanja na putu vlastite transformacije u ono čemu svi težimo – najbolju verziju sebe.

Pravi muški priručnik pisan ljudskom empatijom, ali energično, direktno i konkretno, te je stoga naša preporuka kao knjiga koja je must read za svakog samosvjesnog modernog muškarca.

Kako sam autor kaže:

Živjeti usrano ili izvrsno zahtjeva jednak trud. A samo vi možete odlučiti što od toga odabrati.

Naziv djela: Prestanite s tim sr*njem

Autor: Gary John Bishop

Cijena: 109,00 kn

Godina izdanja: 2022.

Izdaje Stilus knjiga

Bilješka o autoru:

Gary John Bishop, rođen i odrastao u Glasgowu, 1997. seli se u SAD. Preseljenje mu je otvorilo put u svijet osobnog razvoja, ontologiju i fenomenologiju, polja koja godinama proučava. Nakon što je tisuće ljudi diljem svijeta godinama poučavao planovima osobnog razvoja i nakon što je proučavao i došao pod utjecaj filozofija Heideggera, Gadamera i Husserla, utemeljio je osobni brend “urbane filozofije”. Poseban je po svom pristupu bez dlake na jeziku koji mu donosi sve više pristalica privučenih jednostavnošću primjene njegove filozofije u svakidašnjici. Sa suprugom i tri sina živi na Floridi.

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed