Stižu nam “Shadow and Bone” i Marvelov “Loki”

Za zaljubljenike Fantasy svjetova, izmiješanih mitologijom i Sfom, stižu dvije dobre vijesti. Izlaze dvije zaista sjajne serije koje će nas prikovati uz streaming servise.

Shadow and Bone

Prva je dugo iščekivana “Sjena i kost”, koju će Netflix lansirati za dva tjedna putem svoje platforme a temelji se na fantasy serijalu Leigh Bardugo, smještenom u misteriozni svijet Grisha.

Njen serijal sastoji se od dvije priče koje se dotiču ali se zapravo odvojeno odigravaju u njenom izmišljenom svijetu. Prvi je trilogija “Shadow and Bone” a drugi duologija “Six of crows” i ne zna se koji je serijal planetarno popularniji!

Neki baner

Shadow and Bone zatičemo u ratom razorenom svijetu gdje je vojnikinja i siroče Alina Starkov upravo oslobodila izvanrednu moć koja bi mogla biti ključna za oslobađanje njene zemlje. S čudovišnom prijetnjom “Sjene”, Alina je otrgnuta od svega što zna kako bi trenirala kao dio elitne vojske čarobnih vojnika poznate kao Grisha. Ali dok se bori da usavrši svoju moć, otkriva da saveznici i neprijatelji mogu biti jedno te isto i da ništa u ovom raskošnom svijetu nije ono što se čini. U igri su opasne sile, uključujući posadu karizmatičnih kriminalaca, a za preživljavanje bit će potrebno više od čarolije.

Loki

Dobro nam znani, omiljeni negativac, dolazi na male ekrane. Treća je to serija s Marvelovim potpisom koja dolazi na Disney+ streaming kanal i vodi nas kroz Lokijeve pustolovine u razdoblju kada je zbrisao s Tesseractom. Serija ima šest epizoda i počet će se prikazivati u lipnju.

Iako je u originalnom Marvelovom svemiru Loki ubijen na početku filma Avengers: Infinity War, zahvaljujući odluci Avengersa da putuju kroz vrijeme Loki je živ i u posjedu Tesseracta. U svojim pustolovinama putuje kroz vrijeme i događaje i naravno radi probleme. Obožavatelji Marvelovih heroja i negativaca konačno dolaze na svoje, a iščekivanje je planetarno pa tako groznica trese i nas!

M. Krasnik / Foto: PromoNeki baner
No Comments Yet

Comments are closed