Preporuka: Mirisni doživljaji puni muškosti, ljubavi i stava

Ovo su Top 3 muška parfema koji po meni imaju stav i ono nešto po čemu se ističu.

Carolina Herrera – Bad Boy

Na prvi dojam me osvojio jer je poseban. Osim bočice koja ima izgled munje, miris je postojan. Pomalo slatkast, ali onako muški slatko. Definitivno fora za pokloniti “goroj” polovici ili čak sebi kada želite mirisati samopouzdano i snažno. Gornje note su Crni papar, Bijeli papar i Bergamot. Srednje note su Kadulja i Cedrovina, a bazne note su Tonka bean (grah), Kakao i Drvo Jantara (Amber).

Cijena: 553,00 kuna za 50ml fabuspot.com

Preporuka

K by Dolce&Gabbana

Neki baner

Sami naziv parfema govori za sebe, K kao kralj. I baš je, nekako kraljevski, moćan i mističan. Ali osvježavajući. Bočica je klasična, ali detalj krune kao čepa na bočici mu daje izgled decentnog kralja. Gornje note su Sicilijanski limun, Crvena naranča, Citrusi i borovnica. Srednje note su Lavanda, Slatka paprika (Piment), Muškatna kadulja i Geranija. Bazne note su Vetiver, Cedrovina i Pačuli. Miris koji možemo nositi cijelu godinu.

Cijena: 590,00 kuna za 50ml fabuspot.com

Preporuka

Bvlgari – Man in Black

Jedan orijentalni miris za face. Malo cvijeća, malo kože i naravno onaj drvenasti miris koji mu daje snagu. Definitivno miris za koji će vas pitati. Ja osobno ga više volim kada su hladniji dani, ali o ukusima se ne raspravlja. Ovaj miris se ne poklanja ako niste sigurni da ga osoba kojoj poklanjate voli. Drugačiji je, postojan i jak. Gornje note ove divote su Začini, Rum i Duhan. Srednje note su Koža, Iris i Tuberoza. A bazne Tonka bean, Benzoin i Drvo Guaiac.

Cijena: 660,00 kuna za 60ml fabuspot.com

Preporuka

Dame, ako pratite (a znamo da pratite) i volite isprobavati nešto novo, neočekivano, isprobajte na sebi neke od muških mirisa. Svaka koža u dodiru s parfemom razvije drugačiji miris.

A vi dečki, koji imate dovoljno samopouzdanja i hrabrosti isprobajte na sebi nekada neki ženski miris koji vam se svidio. Mogli bi vas neki mirisi ugodno iznenaditi. Da, znam zvuči ludo na prvu, ali pali 😉

Sretan i mirisan tjedan vam želim!

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed