Ne, ovo ne smiješ reći ženi koju želiš osvojiti

Znam, puno toga može biti rečeno u dobroj namjeri ili bez bilo kakve namjere. Kada su u pitanju prvi susreti i upoznavanje, i muškarci, kao i žene, rade greške u koracima. Zato je dobro znati koje su to greške i što trebate izbjeći ako želite uistinu osvojiti ženu.

Ovo se prije svega odnosi na izbor riječi jer ono što je izrečeno često ne može biti povučeno. Neke nesmotrene izjave (pa makar bile i u šali) naprosto treba izbjeći ako ne želite uprskati svoju šansu kod te žene. Zato imajte na umu da neke stvari naprosto nisu dopuštene. „Tvoja prijateljica mi je jako privlačna“. Ne, ovo ne smiješ reći ženi koju želiš osvojiti. 

Kako razmišljaju žene

Žene uglavnom žele nešto više od ležernog viđanja. Dakako da neke žene žele samo vezu bez obaveza, ali tada će to jasno komunicirati. U protivnom – znajte da žena koja izlazi s vama već na nekoliko spojeva želi nešto više od ležernih susreta. To ne znači da je ona sigurna da želi s tobom ući u vezu, ali to znači da se ta opcija razmatra i da je ona voljna ići u tome smjeru. To znači da imaš šansu, ali to ne znači da ćeš dobiti novu šansu ako ovu uprskaš. 

  • Nisam ti ja za vezu – reče Ivan Martini, da bi nedugo zatim rekao – Ja kad budem u vezi, onda…. 
Neki baner

Martina dalje ni ne sluša jer u svojoj glavi vrti film u kojem pokušava shvatiti što se događa – Ok, govori mi da nije za vezu, a odmah potom mi govori o sebi u nekom budućem vremenu kada bude u vezi. 

Ovo je prije svega zbunjujuće za jednu ženu, a može se protumačiti i kao da želiš vezu, ali ne s njom, već samo kratiš vrijeme dok ne naiđe neka bolja. To će žena doživjeti kao nepoštovanje i šanse su velike da će početi razmišljati vrijedi li uopće ulagati u taj odnos.

Ne, ovo ne smiješ reći ženi koju želiš osvojiti. Osim ako želiš da ta žena potrči u zagrljaj nekom sretnijem muškarcu (koji pažljivo bira riječi).

Ne trebaš se ograđivati

Da, žene su u puno slučajeva spremnije i otvorenije za mogućnost vezivanja u odnosu na muškarce – ali to ne znači da žene žele vezu pod svaku cijenu. To ne znači da je veza osnovni motiv zbog kojeg ona izlazi s tobom. I žene kao i muškarci izlaze na spojeve jer žele upoznati osobu s kojom izlaze. Upravo zato je nepotrebno da se odmah ograđuješ od mogućnosti veze. 

Ako ti se žena sviđa, ne kvari ugođaj s time što ćeš joj eksplicitno dati do znanja da nisi za vezu. Koja žena to želi čuti na prvom spoju? Nijedna. Dakle, ne, ovo ne smiješ reći ženi koju želiš osvojiti. Nećeš ispasti frajer.

Nijedan spoj ne treba biti uvod u vezu, ali to ne znači da se ta opcija treba isključiti – u samome startu. Naravno, ako odmah procijeniš da ta žena nije za tebe, onda je bolje da budeš iskren, ali ako ti je privlačna, ne srljaj s takvim izjavama.

Čak i ako ti vezivanje nije trenutna želja, nema potrebe da se u startu ograđuješ od bilo kakve mogućnosti vezivanja. Možda se na koncu i poželiš vezati za tu ženu, a možda i ne, ali daj si vremena da ju upoznaš. Ne trči pred rudo. Ne kvari si šanse u startu. Šteta bi bilo da se zaljubiš kada bude kasno.  

Baš mi se sviđa tvoja prijateljica

Ana je upoznala Mateja u jednom noćnom klubu. Taman kada je htjela otići kući, pojavio se on. Zgodan, pristojan, šarmantan. Prišao joj je samopouzdan, započeli su zanimljiv razgovor, da bi se potom nastavili viđati. Sve je bilo savršeno, do trećeg spoja. Nakon super izlaska, proveli su još neko vrijeme u njegovom automobilu uz strastvene poljupce. Kemija je bila nevjerojatna, a Ana je osjećala kako bi se mogla zaljubiti. I onda se dogodilo nešto neočekivano – u trenutku strasti, Matej joj je rekao – Baš je zgodna tvoja prijateljica Ivana. 

ne ovo joj ne smiješ reći,  Ti želiš nju ali ona je s drugim , Greške koje biste trebali izbjeći, Kako izaći iz friend zone?, Što zapravo znači njezina ljutnja?

Ana nije znala kako bi reagirala, doslovno je ostala bez riječi. Da, njezina prijateljica Ivana je zgodna, ona voli svoju prijateljicu, no je li trebala to čuti od muškarca s kojim se ona viđa? Ne, nikako ne. 

Ne, ovo ne smiješ reći ženi koju želiš osvojiti. Čak i ako njezinu prijateljicu smatraš privlačnom, to je nešto što trebaš zadržati za sebe. 

Ana naravno nije uspjela prijeći preko toga jer je sve do toga trenutka imalo posebnu čar. No kako se nastaviti viđati s nekim tko u trenucima strasti razmišlja, ni manje ni više, nego o tvojoj prijateljici? Čak i ako Matej nije imao loše namjere, ovakva izjava je protumačena kao vrlo neukusna i zbog jedne rečenice je izgubio svoju šansu. 

Ali nije me briga

Znam, sada će reći mnogi od vas – Ali nije me briga, ona mi se ionako ne sviđa kao žena s kojom bi imao nešto na duge staze.

Bez obzira na namjere, trebalo bi izbjeći ovakve izjave – čak i kada želite samo seks. Uostalom, možete zamisliti kako biste se osjećali da čujete tako nešto od žene s kojom se viđate. – Tvoj prijatelj Martin je jako privlačan muškarac. 

Kladim se da bi to brzo upropastilo i najbolje raspoloženje. Nitko ne želi biti nebitan, čak i kada je riječ o vezi koja se temelji isključivo na seksu. I tu mora postojati neko poštovanje. 

  • Baš mi se sviđa tvoja prijateljica. Tvoja prijateljica ima dobre noge. Tvoja prijateljica je prezgodna. – Ne, ovo ne smiješ reći ženi koju želiš osvojiti. Jednostavno ne smiješ. 

Nastavak slijedi u idućoj kolumni, a do tada vam šaljem jedan veliki pozdrav!

Vaša Nelly

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed