Najsretniji dani siječnja? Znamo koji su!

Horoskop otkriva koji su najsretniji dani u siječnju 2022. godine – ovi datumi su idealni za novi početak, ostvarenje ambicija i pozitivan životni preokret!

Siječanj nam otvara vrata 2022. godine, a prema astrološkim prognozama, ovaj mjesec će nositi pozitivnu energiju, učinit će da se osjećamo bolje nego inače, a mnogi će biti motivirani započeti ispunjenje novogodišnjih želja.

Kao i svaki period, tako i siječanj 2022. ima numerološki i astrološki tzv. sretne dane, odnosno dane posebne snage. Tijekom takvih datuma, možete poboljšati svoje raspoloženje i produktivnost, donijeti važnu odluku, krenuti na put osobnog ostvarenja, riješiti problem…

Neki baner

1. siječanj – magični niz 1 – 1

01.01. je važan dan koji simbolizira sreću u novim pothvatima. Korisno je prvi dan u godini provesti u tome, ne dopustite da vas ometa nešto negativno. Ako vas nešto ne ispunjava i ne donosi vam sreću, nemojte to raditi prvog dana 2022.!

2. siječanj – prelazak Merkura u znak Vodenjaka

2. siječnja planet će se naći u jedanaestoj kući, gdje će ostati do 25.1. Ovaj dan i naredna 3 tjedna, bit će povoljni za posao, kupovinu, komunikaciju, sklapanje novih poznanstava. Posvetite ovaj dan i romantici i poslu, pronađite ravnotežu između ta dva aspekta.

3. i 4. siječanj – kiša meteora Kvadrantida

Kvadrantidi će biti aktivni od samog početka godine, ali će njihov vrhunac biti 3. i 4.1. Ova kiša meteora ima vrlo moćnu energiju. Sa astrološke točke gledišta, treći i četvrti dan u godini postat će jako povoljni za pokretanje bilo kakvog važnog posla i rješavanje nagomilanih problema.

18. siječanj – kraj retrogradnog kretanja Urana

18.1. se oslobađamo negativne energije koja se u nama skupila. Od ovog dana mnogi od nas će moći zaboraviti prošlost i usmjeriti pogled u budućnost. Uran će pomoći da se očistite od strahova i nesigurnosti. Ovaj dan će biti pun ugodnih iznenađenja.

24. siječanj – dan prelaska Marsa u znak Jarca

Mars će 24.1. prijeći u znak Jarca, gdje će ostati do 5.3. Financijski sektor će cvjetati jer prisustvo Marsa u desetoj kući horoskopa stvara odlične uslove za rad i donošenje važnih odluka. Mnogi od nas će moći izaći iz svoje zone komfora i poduzeti konkretne korake.

29. siječanj – kraj retrogradnog kretanja Venere

Na ovaj datum Venera će započeti svoje direktno kretanje, zbog čega ćemo biti okruženi romantičnom energijom. Ovaj planet će nam dati snažan pozitivni poticaj. Mnogi ljudi će postati znatno produktivniji, ne samo 29.1., već i tijekom preostalih mjeseci u godini.

30. siječanj – Mjesec u fazi opadanja u Jarcu

30.1. Mjesec će biti u opadanju u odnosu na Zemlju. To znači da će njegova udaljenost do nas biti svedena na minimum. Ovo će značajno povećati njegovu snagu i moćnu lunarnu energiju. Ako uzmemo u obzir da će ovog dana opadajući Mjesec biti u sazviježđu Jarca, možemo zaključiti da će dan biti vrlo produktivan. Mnogi će se posvetiti ostvarenju velikih planova i ambicija.

sensa.mondo

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed