Započinje vladavina Djevice! Evo što vam donosi?

Sunce ulazi u Djevicu 23. kolovoza i ostaje u ovom zemljanom znaku sve do 22. rujna. Počinje vladavina Djevice, evo što očekuje vaš horoskopski znak!

Ovan

Vaš vatreni duh može iskoristiti uzemljujuću energiju sezone Djevice da uspori i vrati se onome što je uistinu važno. Ako ste svoju energiju previše širili ili se osjećali raspršeno, ovo je vaša prilika da pronađete svoje središte i usredotočite se na ono što vam je uistinu važno. Možda ćete morati postaviti granice, očistiti svoj raspored ili prilagoditi način na koji ste provodili vrijeme.

Mladi Mjesec u znaku Djevice 28. kolovoza/avgusta bit će posebno aktivan za vas, jer će vaš vladar Mars u to vrijeme biti vrlo zaposlen. Možda ćete morati donijeti neke velike odluke oko ovog mladog Mjeseca ili će vas neki događaji prisiliti da nešto poduzmete.

Neki baner

Nakon što Merkur krene retrogradno, 9. rujna/septembra, bit će dobro vrijeme da se usredotočite na ono što vam je već na tanjuru umjesto da dodajete bilo što novo. Sve planove najbolje da odgodite, barem tjedan dana od tog datuma.

Ubrzo nakon toga događa se pun Mjesec u Ribama koji može aktivirati vašu osjetljivu stranu ili staviti u prvi plan nešto što je bilo u pozadini vašeg života. Tajne se mogu otkriti ili nove informacije mogu izaći na vidjelo koje mijenjaju vaš put ili smjer u kojem ste putovali.

Bik

Uran se vrlo aktivno kretao kroz vaš znak, posebno tijekom sezone Lava kada se poravnao sa Sjevernim čvorom. Sada u sezoni Djevice, Uran će ponovno biti aktivan, ali ovaj put to je zato što kreće retrogradno. Kako Uran kreće retrogradno 24. kolovoza/avgusta, to će vam dati priliku da zastanete i razmislite o energijama posljednjih sedam mjeseci.

Uran je planet promjena i buđenja, a vjerojatno ste osjetili nijanse toga tijekom posljednjih nekoliko godina. S retrogradnim Uranom, imat ćete priliku probaviti sve promjene i razmisliti o svemu što se čini neizvjesnim ili nestabilnim.

Uran će putovati retrogradno do početka 2023., stoga budite strpljivi ako vam se čini da stvari vise u zraku. Mladi Mjesec u znaku Djevice 28. kolovoza/avgusta dobro je vrijeme za vježbanje brige o sebi i samokontrole. Pazite da ne pretjerate ili ne zagrizete više nego što možete podnijeti.

Merkur, planet komunikacije, također će biti retrogradan od 9. rujna/septembra, samo jedan dan prije punog Mjeseca u Ribama. Ova kombinacija energije može učiniti da se osjećate pomalo raspršeno i može izazvati osjećaje nestabilnosti.

Vratite se u svoje središte i pokušajte kanalizirati svu raspršenu energiju u kreativne projekte. Mjesec u znaku Riba također može pomoći da obratite pozornost na svoje snove, jer su oni više proročanske prirode.

Blizanci

Djevica dijeli isti vladajući planet kao i vi, tako da je ovo uvijek posebno doba godine koje djeluje u skladu s vašom dušom. Merkur, vaš vladar, krenut će retrogradno 9. rujna/septembra pa ćete htjeti maksimalno iskoristiti prvi dio sezone Djevice. Iskoristite ovaj prvi tjedan sezone Djevice da se organizirate. Jednom kada Merkur počne usporavati, najbolje je usredotočiti se na ono što je već na vašem tanjuru, a ne uvoditi bilo što novo.

Kako je Merkur vaš vladar, retrogradno razdoblje može se činiti malo usporenim, ali ovu energiju možete usmjeriti u odmor i ponovno punjenje. Također možete koristiti energiju retrogradnog Merkura da se usredotočite na svoje komunikacijske vještine.

Nova inspiracija vjerojatno će se pojaviti na neočekivane načine, posebno oko mladog Mjeseca u znaku Djevice 28. kolovoza/avgusta. Držite um otvorenim i ostanite otvoreni za učenje, nikad ne znate što ćete otkriti!

Ako tek namjeravate otići na godišnji odmor, planirajte nešto malo oko punog Mjeseca u znaku Riba 10. rujna/septembra. Imajte na umu da retrogradni Merkur može utjecati na planove  i putovanja pa svakako sve organizirajte i dobro provjerite prije nego što krenete.

Ovaj pun Mjesec također je odličan za zakazivanje romantične večeri ili za nešto kreativno što ste oduvijek željeli isprobati. Provođenje vremena u blizini vode također može biti dodatno iscjeljenje za vas.

Rak

Sada je vrijeme da odvojite trenutak za sebe, da nahranite svoj um, tijelo i dušu. Zadnjih nekoliko mjeseci bili ste zauzeti, stoga iskoristite sezonu Djevice kao podsjetnik da zastanete, opustite se i malo usporite stvari. Organiziranje, raščišćavanje nereda i ponovna konsolidacija vaših planova izvrsni su načini da maksimalno iskoristite ovu energiju.

Mladi Mjesec u znaku Djevice 28. kolovoza/avgusta dobro je vrijeme da izrazite ono što vas muči i da kažete sve što vam je na umu. Također je dobro vrijeme da stupite u kontakt sa svojim unutarnjim glasom. To možete učiniti putem vođenja dnevnika ili čak razgovarajući o stvarima s prijateljem ili savjetnikom.

  1. rujna/septembra Merkur će krenuti retrogradno, usporavajući stvari i podsjećajući nas da se usredotočimo na ono što je već ispred nas. Ovo je razdoblje vježbanja strpljenja i pažljivog osluškivanja na koji način Svemir želi da se pokrenemo.

Pun Mjesec u znaku Riba 10. rujna/septembra donosi određeno olakšanje. Iskoristite njegovu toplu energiju da se ponovno napunite i usredotočite na to da budete meki, lagani i nježni prema sebi.

Lav

Jarka svjetla sezone Lava sada su došla kraju. Kad god Sunce napusti vaš kutak Zodijaka, to može pratiti osjećaj tromosti ili nedostatka energije. Ako se slažete s tim, svakako odvojite vrijeme da napunite baterije i usredotočite se na ono što vam je uistinu važno. To može zahtijevati od vas da prilagodite svoje granice, kažete ne drugima ili budete stroži prema sebi kada je riječ o tome kako koristite svoje vrijeme.

Energije sezone Djevice možete iskoristiti da se također usredotočite na svoje zdravlje i dobrobit, posebno kada je u pitanju vaša prehrana i ono što odabirete unijeti u svoje tijelo. Mladi Mjesec u znaku Djevice 28. kolovoza/avgusta može uzburkati vaše strasti ili vatrenu stranu.

Ako vas je nešto mučilo u vašem životu, ovaj mladi Mjesec može biti vaša prijelomna točka. Možda ćete morati odustati od nekih stvari jednom zauvijek.

Drugi lunarni događaj sezone – pun Mjesec u Ribama 10. rujna/septembra, puno je nježnije prirode i dobro je vrijeme za opuštanje i dopuštanje stvarima da budu onakve kakve jesu. Merkur kreće retrogradno dan prije ovog punog Mjeseca, što ga čini još jednim pokazateljem iz Svemira da je vrijeme za usporavanje, razmišljanje i pauzu.

Djevica

Iscjeljujuće i pomlađujuće zrake Sunca su u vašem kutu, osvjetljavaju vaš svijet i aktiviraju svaki dio vašeg bića. Ovo je vrijeme za slavlje i priznavanje putovanja koje ste prošli u posljednjih 12 mjeseci. Kako možete poštovati sve što se dogodilo? Kako možete zahvaliti svom umu, tijelu i duši za to kako su vas nosili? Biti zahvalan je moćno, ali biti zahvalan za sebe je posebno moćno!

Ako ste naporno radili da dovedete projekt do kraja ili da pokrenete stvari, planeti će vam sada pomoći u tome. Mladi Mjesec u znaku Djevice 27. kolovoza/avgusta, također će vam pomoći da napredujete u ostvarivanju svojih ciljeva. Iskoristite ovaj mladi Mjesec da postavite namjere za ono što želite prizvati u svoj život u sljedećih 12 mjeseci.

Također, možete iskoristiti ovaj mladi Mjesec da uklonite sve što stoji ili vam oduzima previše vremena. Možda ćete dobiti poticaj energije pod ovim mladim Mjesecom zahvaljujući aktivnosti Marsa. Mars nam pomaže prevladati svoje strahove i progurati mentalne blokade, stoga znajte da je ova energija na vašoj strani ako vam zatreba.

Kako budemo ulazili u sezonu Djevice, Merkur, vaš vladajući planet kreće retrogradno. To se događa 9. rujna/septembra, no Merkur će već nekoliko tjedana prije toga polako gubiti snagu. Dok Merkur klizi u retrogradno kretanje, dobro je vrijeme da usporite stvari za sebe.

10. rujna/septembra događa se prekrasan pun Mjesec u znaku Riba. Iskoristite ovaj Pun Mjesec da napunite baterije za bilo kakav rad na razmišljanju i da otključate svoju kreativnu stranu. Ako ste u vezi, ovaj pun Mjesec može biti posebno poseban i romantičan, stoga planirajte nešto posebno ako možete.

Vaga

Sezona Djevice za vas je vrijeme završetka. Završavate svoje putovanje oko Sunca, spremate se proslaviti svoje godišnje doba koje slijedi! Prije nego počne bilo kakvo slavlje novog godišnjeg doba, morate raščistiti, otpustiti sve ono što više ne želite nositi sa sobom. Možda ćete se naći kako prirodno završavate stvari, hvatate izgubljene krajeve i jednostavno osjećate dovršenost s određenim stvarima.

Ako postoji nešto što vas muči ili u vašem životu postoji netko od koga se želite oprostiti, možda ćete pod Suncem u Djevici pronaći prave odgovore. Mladi Mjesec u znaku Djevice 28. kolovoza/avgusta također će vam pomoći u tome i natjerat će vaš um da razmišljate o tome što želite u svom životu, a ne o onome što ne želite.

Spoznaja o tome što ne želite može vam pomoći da otpustite stvari, stvarajući prostor za nešto novo. Čak i ako još niste sigurni što je ta “nova” stvar, posjedovanje prostora može aktivirati kreativnost i snagu potencijala. Kako ulazimo u rujan/septembar, Merkur će biti retrogradan u vašem znaku.

Možda vam je na umu komunikacija. Možda ćete otkriti da trebate imati težak razgovor ili možda postoji potreba da uđete unutra kako biste shvatili što doista osjećate o nečemu. Najbolje je dopustiti retrogradnom Merkuru da ide svojim tijekom prije donošenja bilo kakvih velikih odluka, jer će vas nova saznanja sigurno pronaći.

Pun Mjesec u Ribama 10. rujna/septembra može potaknuti vaše osjetljive emocije, stoga zaštitite svoju energiju i postavite granice s drugima. Provođenje vremena u blizini vode uvijek može biti ljekovito za vrijeme punog Mjeseca, ali to se pojačava za vrijeme Mjeseca u znaku Riba.

Kako se sezona Djevica približava kraju, možda ćete se početi osjećati energičnije i spremnije da proslavite svoj novi put oko Sunca.

Škorpion

Sezona Djevice je dobro vrijeme da se više potrudite kada su u pitanju vaši ciljevi i želje. Ako postoji nešto što želite pokrenuti s mrtve točke, ovo je vrijeme da se bacite se na posao! Uzemljena, organizirana i predana energija Djevice bit će na vašoj strani, pomažući vam na svakom koraku. Ostavite samokritiku pred vratima i iskoristite ovu energiju za napredak!

Mladi Mjesec u znaku Djevice 27. kolovoza/avgusta pomoći će vam u tome i fantastično je vrijeme da poduzmete djelotvorne korake prema onome što želite manifestirati. Budite sigurni da poduzimate opipljive akcijske korake, čak i ako su samo mali.

Kako budemo ulazili u rujan/septembar, energija kozmosa će početi usporavati. To je zbog ulaska Merkura u retrogradni položaj 9. rujna/septembra. Ovo je dobro vrijeme za rješavanje neuspješnih poslova ili povratak na projekte koji su možda zanemareni.

Puni Mjesec događa se samo jedan dan nakon što Merkur krene retrogradno, što može donijeti neku duhovnu energiju. Budući da ovaj pun Mjesec pada u vodeni znak Riba, iskoristite ga da pojačate svoju intuiciju i kreativnost.

Kako sezona Djevice završava, približavamo se Ekvinociju, koji je vrijeme moći za stvaranje ravnoteže u svim područjima vašeg života.

Strijelac

Sve što ste naporno radili da postignete vjerojatno će se ostvariti u sezoni Djevice! Ovo posebno vrijedi u danima oko punog Mjeseca u znaku Riba 10. rujna/septembra. U to vrijeme očekujte nagrade i darove iz Svemira. I svakako se ispunite osjećajem zahvalnosti za sve što ste postigli.

Kako započinjemo sezonu Djevice, Uran, planet promjene i buđenja, postat će retrogradan 24. kolovoza/avgusta, a samo nekoliko tjedana kasnije, 9. rujna/septembra, Merkur će također ući u retrogradni položaj.

Budući da se stvari usporavaju u prvom dijelu rujna/septembra, iskoristite to kao izgovor da odvojite malo vremena za opuštanje ili kreativan rad.

Pun Mjesec u Ribama 10. rujna/septembra bit će prekrasan za poticanje vaše kreativnosti i donošenje novih uvida i inspiracije u vaš život. Obratite pozornost i na svoje snove oko ovog punog Mjeseca, jer će oni vjerojatno biti više proročanski.

Jarac

Sada je dobro vrijeme da unesete osjećaj blagostanja u sebe, učinite što god trebate da unesete više mira u svoje biće. Tretirajte svoje tijelo kao hram i vidite koliko se bolje osjećate kada to učinite. Sada možete pronaći motivaciju potrebnu da se držite bilo koje rutine za dobro raspoloženje, koju možda želite isprobati.

Mladi Mjesec u znaku Djevice 28. kolovoza/avgusta također je dobro vrijeme da se posvetite zdravim navikama i rutinama. To je također vrijeme snage za uzemljenje vaše energije i vraćanje sebe u ravnotežu.

Ako ste se osjećali raspršeno, iskoristite energiju ovog mladog Mjeseca da prizovete sve dijelove sebe. S ovim novim osjećajem cjelovitosti, vidjet ćete da imate više energije i da ćete moći učiniti više.

Kako prelazimo u rujan/septembar, Merkur, glasnik bogova, krenut će retrogradno. To može stvoriti malo usporene energije i može otežati dalje napredovanje na projektima na kojima radite. Nemojte se boriti protiv toga; umjesto toga, iskoristite ovo vrijeme za odmor, punjenje i opuštanje.

Upotrijebite ga da odredite smjer svog života i odlučite kamo želite putovati. Pun Mjesec 10. rujna/septembra također je dobro vrijeme da otpustite sve ono čemu više ne želite pridavati pažnju.

Ovaj pun Mjesec u Ribama traži od nas da slijedimo svoja srca i osjećaje, a ne svoj racionalni um. Dopustite svojoj intuiciji da ovdje preuzme vodstvo i pokušajte ne zaglaviti u svojoj glavi.

Vodenjak

Vaš vladajući planet, Uran, bio je posebno zaposlen na kozmičkom nebu, ali 24. kolovoza/avgusta će krenuti retrogradno, dajući vam vremena da se integrirate i prilagodite svim promjenama ili preokretima koji su vam se dogodili. Ako su stvari visjele u zraku, možda ćete morati biti strpljivi još neko vrijeme kako biste dopustili Uranu da otkrije sve što treba otkriti.

Nakon toga, imamo mladi Mjesec u znaku Djevice koji doseže vrhunac 28. kolovoza/avgusta. Mars, planet akcije i energije, vrlo je aktivan pod ovim mladim Mjesecom, pomažući nam da učvrstimo svoje ciljeve i odustanemo od bilo kakvih samoograničavajućih uvjerenja.

Ako postoji nešto što želite aktivirati u svom životu, ovo je dobar mlad Mjesec za poduzimanje akcijskih koraka. Ipak, imajte na umu da će 9. rujna/septembra Merkur biti retrogradan, stvarajući učinak usporavanja na našem kozmičkom nebu.

Stvari se mogu činiti usporenima i možda nemamo dovoljno snage da ostvarimo ciljeve i namjere koje smo postavili. Budite strpljivi i dopustite stvarima da sazriju, vjerujte u božansko vrijeme Svemira.

Retrogradni Merkur također je dobra prilika da uđete unutar sebe i razjasnite što vaš unutarnji glas pokušava komunicirati s vama. Kako se stvarno osjećate? Što vam vaše tijelo zapravo pokušava priopćiti?

10. rujna/septembra imamo prekrasan pun Mjesec u znaku Riba. Ako se u ovo vrijeme osjećate dodatno emotivno, usmjerite to na tjelesnu aktivnost i brigu o vlastitom zdravlju.

Ribe

Ovo godišnje doba je ono koje bi moglo dovesti do stvari u vašem vanjskom okruženju koje treba riješiti. To može uključivati ​​i vaše odnose. Sve što treba učiniti je umiriti se i ušutjeti i vjerovati odgovorima koji se pojavljuju.

Postoji osjećaj spoznaje koji živi u svima nama, stoga pokušajte to otkriti pod Suncem u Djevici. Mladi Mjesec u znaku Djevice 28. kolovoza/avgusta pokreće energiju s Marsa, zbog čega bismo se mogli osjećati pomalo iracionalno.

Budite oprezni s preranim zaključcima, nemojte preuzimati na sebe previše stvari koje ne možete podnijeti. Merkur kreće retrogradno ubrzo nakon toga, 9. rujna/septembra, stoga idite polako i nemojte žuriti s donošenjem odluke.

Retrogradni Merkur ponekad može pomutiti stvari i učiniti naš proces donošenja odluka pomalo varljivim. Dajte stvarima prostora ako je potrebno i ako možete, pričekajte dok Merkur ne krene direktno.

Puni Mjesec doseže vrhunac 10. rujna/septembra i pada u vaš znak! Iskoristite ovaj pun Mjesec da napunite baterije i proslavite sve što ste postigli. U ovo vrijeme sve stvari mogu potpuno procvjetati.

atma

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed