U ljubavi gdje su djela važnija od riječi

Često se kao žena zapitam, vole li muškarci riječi više od djela samo kako bi žene lakše pale na njih? Jer istina je. Žene se uvijek prvo zaljube u ono što im muškarac priča pa onda u ono što radi.

Kakav je muškarac bez djela? Usudila bih se reći nepotpun. Jer sve više shvaćamo i jedni i drugi da su riječi postale neprihvaćene ako ih ne slijede djela.
Što kada se muškarac nađe u ljubavi u kojoj želi dati sve od sebe? Kada ona za njega više nije samo broj? Kada je vidi kao ženu s kojom želi provesti svoj život?

I vama se, priznali vi to momci dragi ili ne, taj trenutak dogodi. Što kada je vrijeme da riječi napokon postanu djela?

Neki baner

Općenito je uvriježeno mišljenje, a i praksa to potvrđuje da su muškarci oni kojima treba malo više da se oslobode, kako bi mogli pokazivati osjećaje. Da im imati curu postane svakodnevica. Da im pokazivanje da vole ne bude strano i da im žena u životu ipak može biti broj jedan.

Kada muškarac uzme stvar u svoje ruke to može ispasti dobro. Tu čete se složiti sa mnom. Takve, prave frajere, žene gledaju drugačije. Gotive ih, jer se ne stide pokazati da im neka žena znači.

Kad je došao trenutak da samo ona plovi vašim mislima to je to. One žene koje su vam do jučer bile zanimljive sada padaju u zaborav. Sve što ste do jučer pričali sada ima potpuno drugačiju dimenziju. Jer ona je tu.

Pokazati joj osjećaje odmah ili ne?

Neki muškarci, to dobro znamo, često igraju na taktiku kad su u pitanju osjećaji. Ali čim počnu razmišljati otvoreno znaju da je za igru došao kraj. Da je vrijeme pokazati kako vam ona ipak fali. Kako je poruka njoj poruka sebi za osmijeh na licu.

Vjerujem da vas ponekad zabrine trenutak kad shvatite koliko mislite na nju. Kada shvatite da ste zabrinuti za nju. Volite da se smije i da je sretna. Ne volite da je tužna.Njezini dani postanu dio vas. Brinete je li gladna i je li sigurno došla kući. Ništa strašno, samo ste zaljubljeni.

Photo by Erik Lucatero on Unsplash

Ne stidite se svojih osjećaja. Ni onih djela koja idu uz njih. Čak i ako naiđete na negativan ishod, u budućnosti nastavite pozitivno. Mi žene, volimo kad brinete. Volimo kad vas zanima kako smo provele dan i želimo da budete dio naše svakodnevnice. Znamo da vama nije lako priznati, ali zato još više volimo kad to uradite. 

Ljubav u kojoj muškarac pokazuje djela može biti ljubav za čitav život. Jer žene cijene djela više nego riječi. A pravi muškarac cijeni ženu. 

Andrea Milinković

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed