Što vam donosi mlad Mjesec u Ovnu 1. travnja?

Mlad Mjesec u Ovnu počinje 1. travnja i donosi mnogo novina u naše živote. Dobro je vrijeme da se izrazi autentičnost – naše pravo lice u svom pravom svjetlu, da se oslonimo na sebe i svoje snage, a ne da čekamo druge. Sami smo sebi dovoljni!

Mlad Mjesec u Ovnu počinje 1. travnja i kao takav predstavlja početak, ponovno rađanje.

Nosi sa sobom dobru, pozitivnu energiju koju je dobro iskoristiti da se posvetite osobnim ciljevima. Vrijeme je da poduzmete akciju – probajte nešto novo što ranije niste, hrabro i s puno samopouzdanja i vjere u sebe zakoračite novim, neutabanim stazama.

Neki baner

Budite asertivni, preuzmite odgovornost za svoj život. Sada je pravi trenutak da započnete posao ili projekt o kome dugo sanjate.

Mlad Mjesec je snažan ciklus u okviru kojeg trebamo i preispitati svoj odnos sa samim sobom.

S ovom snažnom energijom Ovna, imamo priliku napraviti važne promjene u životu.

Vrijeme je da napravimo realne planove i da napravimo sve uvjete za ubiranje plodova naših planova za otprilike dva tjedna nakon punog Mjeseca.

Mlad Mjesec u Ovnu kao oznaka novih početaka

Ovan je prvi znak zodijaka, tako da je mlad Mjesec u Ovnu posebno zreo za nove početke. Ovan uči kroz iskustvo i akciju, te je ovo dobra prilika za pokušaje.

Čak i ako ne uspijete, naučit ćete dosta iz tog iskustva. Dobro je vrijeme da se izrazi autentičnost- naše pravo lice u svom pravom svjetlu, da se oslonimo na sebe i svoje snage, a ne da čekamo druge. Sami smo sebi dovoljni!

Ovaj mlad Mjesec je usklađen s Merkurom i događa se kada su sve glavni planeti direktni, što ukazuje na hrabar način razmišljanja i nekoliko prepreka.

Međutim, Mars, vladar Ovna, primjenjuje se na konjunkciju sa Saturnom i dok smo spremni naporno raditi, paralelno se možemo boriti sa strahom da možda nećemo biti najbolji.

Ali to nikako ne znači da trebamo odustati, naprotiv. Samo naprijed!

Ova faza Mjeseca najviše će utjecati na Ovna, Raka, Vagu i Jarca.

sensa.mondo

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed