Robovanje ideji da se naš bolji život nalazi u budućnosti

Ljudska je priroda tražiti. Postizati. Loviti. Ništa tu nije pogrešno. Mogli bismo argumentirati da je upravo to ono što potakne da se razvijamo (iako se nažalost, gledajući trenutno stanje stvari u svijetu zahvaljujući zlokobnim klaunima na vlasti, čini da je dug put pred nama!)

Želje su poticajne

Nema ništa loše u želji. Suptilna pogreška u perspektivi je razmišljanje da je naša budućnost tamo gdje sve funkcionira i da ćemo konačno biti sretni. To je iluzija. Ne zato što sumnjam u vašu sposobnost da stvorite nevjerojatan život, već zato što nikada niste bili u svojoj budućnosti i nikada nećete biti.

To je samo ideja. Projekcija. Predivna za poticanje kreativnih sokova i nadahnuća za akciju. Ja sam za to i tako živim svoj život. Pokreće me ono čemu sam posvećen stvarati… Živim u svijetu čistih mogućnosti!!

Živjeti u sadašnjem trenutku

Neki baner

Razlika je u tome što sam ja sretan i SADA. Zadovoljan sam SADA. SADA sam u miru. Ne “nadam se” da će se te stvari dogoditi jednog dana u nekoj dalekoj fantaziji.

Moj poziv za vas je da – prigrlite OBOJE. Možete li zadržati svoj entuzijazam za bolju budućnost koja vas inspirira, a pritom ste u potpunosti u skladu s onim gdje se nalazite?

Prihvatite, ali ne samo ni to, već se zaljubite u ono gdje ste sada. Jer znam da ćete, kada živite u tom stanju radosti u sebi, stvoriti čuda.

Peter Crone

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed