Kako ju ponovno zainteresirati?

Da, čini ti se da ona baš i nije više zainteresirana. I dovraga, baš sada ti se sviđa više nego ikada. Možda uviđaš da se nisi dovoljno potrudio, možda nisi bio uz nju onda kada je trebalo. I sada ti ona hladno servira pažljivo umotanu
priču o prijateljstvu. Kao da niste ni postojali vas dvoje, sve odjednom pada u vodu. Ti si spreman na sve, možda malo kasniš, ali si spreman. I što sada? Što možeš učiniti da ju ponovno osvojiš? Kako ju ponovno zainteresirati?

Ne, žene nisu toliko komplicirane

Idemo ovako: žene uglavnom žele vezu. Ali kao i muškarci, ne žele vezu s bilo kime. Žele muškarca koji će im biti vjeran, odan u svakom smislu, onoga koji će im biti čvrsti oslonac. Žele muškarca koji će biti dosljedan i koji će se javiti onda kada je to obećao učiniti. Idemo nešto razjasniti za sva vremena:

Niti jedna žena neće cijeniti muškarca koji igra igrice, onoga koji joj se obeća javiti, pa to obećanje namjerno ne ispuni. Ne, to nije cool ni frajerski. To je nešto što u ženama (kao i u muškarcima) stvara revolt i može se dogoditi da ona krene dalje.

Neki baner

Doduše, ako je riječ o ženi koja je u tebe zaljubljena preko ušiju, ona će ti dati stotine prilika, silno će željeti vjerovati u neki sretan kraj. Ona će te idealizirati, ona će ti opraštati, ona će te obasipati pažnjom – sve dok u njezin život ne ušeta netko tko će joj pružiti ono za čime ona čezne. Dragi muškarci, imajte na umu sljedeće:

Žene su sklone čekati, nadati se, pružati bezbroj prilika, ali kada jednom krenu dalje, to je za njih najčešće završena priča.

No kako ju ponovno zainteresirati onda kada postoji nada da još uvijek nije sve izgubljeno? Idemo vidjeti.

Što to znači

Ako je ona primjerice, bila zaljubljena u tebe, trebat će joj nešto duže vremena da uistinu krene dalje. Možda će se vraćati uplakana sa spojeva. Možda će joj biti mučno od pomisli na nove pokušaje. Možda će te noćima sanjati i idealizirati.

Taj period može trajati mjesecima, a u nekim slučajevima i godinama. Sve dok taj period traje, ti imaš šansu vratiti stvari na početak. Imaš se šansu dokazati, iskazati i zauzeti važno mjesto u njezinom životu.

Ona u tome periodu i dalje želi sigurnog, dosljednog, zainteresiranog muškarca – ali nadasve želi da taj muškarac budeš TI.

Kada je žena u toj fazi, ona će tražiti načine da ti bude blizu, da privuče tvoju pozornost, da se druži s tvojim prijateljima. Tražit će izgovore da ti se javi, to će činiti suptilno ili manje suptilno, ali će biti uvijek tu u blizini. Postavlja se pitanje: kako ju ponovno zainteresirati u ovoj fazi? Što ako se distancirala, ali ste i dalje u kontaktu? To znači da ona čeka tvoj potez.

Kako ju ponovno zainteresirati? Pokaži da ti je stalo. Budi jasan, konkretan, odlučan, reci joj svoje namjere. Pokaži joj da može računati na tebe.

Kada to postaje gotovo nemoguća misija

Da, u fazi u kojoj je ona još uvijek na neki način okupirana tobom, lako ćeš zadobiti njezinu pažnju. Lako ćeš vratiti njezin interes. No, što kada ti se učini da je možda kasno? I kada je zapravo kasno?

Kasno je kada ona pronađe sve ono što je tražila u tebi – na nekom drugom mjestu, u nekom drugom muškarcu. Kasno je onda kada se zaljubi. Kasno je kada ju netko drugi obori s nogu. Tada je nažalost poprilično kasno. Žene često dugo odlaze, ali kada jednom odu, tada se ne osvrću iza sebe.

Znam, ovo baš i ne zvuči ohrabrujuće, osobiti za vas koji ste naknadno zaključili da ste propustili svoju šansu sa super ženom. I pitate se – što učiniti kada se dogodi ovaj, najgori scenarij? Kako ju ponovno zainteresirati? Preostaje samo iskrena komunikacija – ona mora i treba znati kako se osjećaš i što si joj voljan ponuditi te kakve su tvoje namjere.

Kako ju ponovno zainteresirati?,   ne ovo joj ne smiješ reći, Ti želiš nju ali ona je s drugim , Greške koje biste trebali izbjeći, Kako izaći iz friend zone?, Što zapravo znači njezina ljutnja?

Ona mora znati da si dosljedan i da će ti ovoga puta moći vjerovati. Nažalost, velike su šanse da će ona ipak odabrati njega. No postoji mala šansa da će se opet sjetiti tebe, ako joj ne krene dobro u toj vezi. Ako pak ocijeni da je taj muškarac puno bolji za nju, nažalost to bi mogao biti kraj. I što onda? 

Uči na greškama

Znam, bolno je. Ali imaj na umu da ono što boli najviše je taj osjećaj da si izgubio. U tim fazama i muškarci i žene skloni su samosažaljenju, no to je samo jedna faza koja će brzo proći ako ovo iskustvo odlučiš pretvoriti u lekciju, a lekcija glasi:

Ako ti se žena sviđa, ako te privlači, ako ti je s njom lijepo – razmisli da li bi ju želio vidjeti u zagrljaju drugog muškarca. Ako ne – pitaj ju što želi i pruži joj to što želi. Sve dok je tu, ona želi tebe – ne dozvoli da i neka sljedeća prilika bude propuštena. Strah od vezivanja je stvaran, ali postaje beznačajan spram bojazni da ćeš izgubiti osobu s kojom bi ti život mogao biti jako lijep.

Onda kada se to i dogodi, onda kada izgubiš ženu do koje ti je stalo, pokušaj joj pristupiti i riječima, ali prije svega djelima – raznim gestama, iznenađenjima, znakovima pažnje. Znat ćeš da je kasno kada ti ne odgovori na poruku – slučajno, kada se prestane baviti tobom, kada ju prestane zanimati tvoja okolina, kada prestane gledati tvoje statuse i storye na društvenim mrežama.

Znat ćeš da je krenula dalje onda kada nećeš znati puno o njoj. Tada je možda vrijeme da i ti kreneš dalje, ali ovoga puta pametnije. Jer sutra je novi dan.

Nastavak slijedi u idućoj kolumni, a do tada vam šaljem jedan veliki pozdrav!

Neki baner
No Comments Yet

Comments are closed