Čestitka za diplomu postala viralni hit. Ovako se fešta u Rijeci!

“Iscrpljena rođakinja Sanja sa sinom na dodjeli diplome koju je dobio za uporno temeljito i strpljivo studiranje – od desetak godina”, napisao je Branko Gavrić i podijelio fotografiju na svoj Facebook profilu. No ni slutio nije što slijedi…

Fotka je ubrzo postala viralna. A u pozadini priče, našao se Branko Gavrić koji je fotku podijelio. Fotka naime prikazuje njegovu rođakinju koja je na simpatičan i ironičan način sinu čestitala diplomu na Pravnom fakultetu nakon “skromih” deset godina studija.

Pažnju je privukao natpis na plakatu kojeg je majka ponijela na sinovu diplomu, na kojemu je pisalo:  “Hvala k** cu!”. Naravno, fotografija i objava je vrlo brzo prošla cijeli Balkan, što, čini se, dizajneru nije bila namjera pa je objavu naknadno izbrisao.  – piše večernji.

Čestitka za diplomu postala viralni hit. Ovako se fešta u RIjeci!
Foto: Facebook
Neki baner

Rođakinja Sanja i njen sin postali su instat zvijezde zbog svog slavlja. No na stranu šala, pravo je težak faks što najbolje znaju oni koji su tamo ostavili godine, živce i trud pa se naša redakcija pridružuje čestitkama. I neka je sa srećom u poslovnom svijetu koji momka čeka!

A mami Sanji svaka čast!

Foto: Facebook

Neki baner
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.